EUR: 312,18 Ft
CHF: 267,08 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Tízévesen már dolgozott Hegyi Dávid

Nem ismerhette édesapját a Star Academy ezüstérmese, Hegyi Dávid, így számára édesanyja az igazi példakép, akire hősként tekint, mert egyedül is helytállt, és két bátyjával együtt felnevelte őket, a legnagyobb szeretetben.

Hegyi Dávid két hónapos volt, amikor apukája meghalt, így aligha emlékezhet a férfira, akinek hiányát azóta sem pótolta senki a családban.


– Az érzést sem ismerem, milyen, ha valakinek van édesapja. Emiatt az igazi férfiminta hiányzott az életemből. Édesanyám próbált minden területen helytállni, de nagyon sok dologban csak magamra számíthattam. Egyedül kellett megtanulnom kiállni magamért. Anyukám mindig jó példa volt arra, hogy a legnehezebb helyzetekben is erős maradjak, és soha ne adjam fel  – mesélte a Lokálnak Dávid.

– Édesanyám egyedül maradt egy csecsemővel, egy hat- és egy nyolcéves fiúgyerekkel egy albérletben. Nem voltunk gazdagok, szóval nem volt egyszerű helyzetben, de mindent megtett, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt. Mi pedig besegítettünk a házimunkában, és már tizenévesen, az iskola mellett dolgozni kezdtünk, hogy legyen zsebpénzünk. Életrevalóságra nevelt minket, és én mindenért hálás vagyok neki – vallotta be Dávid, akinek a család mindig is központi szerepet játszott az életében.hegyi_dávid2


– Soha senki nem tudta helyettesíteni édesapánkat, úgyhogy mi mindig négyen maradtunk egy család. Nagyon szeretnék saját családot is, de ahhoz, hogy felelősséget tudjak vállalni egy vagy több gyerekért, először ki kell alakítani a biztos egzisztenciát, és nem utolsósorban találni egy olyan partnert, akivel ez működhet. Valljuk be, mindkettő nehéz manapság – csüggedt el egy percre az énekes, aki épp a műsor előtt szakított kedvesével.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

– Szerelmes voltam, de kiderült, hogy nem működik a dolog, és egész egyszerűen nem illettünk össze. Bár túl vagyok rajta, picit azért bezárult a szívem. Persze nyitott vagyok és vágyom egy boldog párkapcsolatra, valakire, akivel jól érzem magam, de most minden erőmmel a zenére és a karrieremre próbálok koncentrálni – mondta Dávid, akit Rakonczai Viktor vett a szárnyai alá, és már bele is vágtak a közös munkába.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.