EUR: 307,85 Ft
CHF: 288,45 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Egyéb Miskolc

Több millió kilométer balesetmentesen

Hagyományihoz hűen idén is megjutalmazta balesetmentesen közlekedő járművezetőit a miskolci közlekedési vállalat.

Miskolcon egy nap alatt közel 30 ezer kilométert teljesítenek az autóbuszok és villamosok a teljes hálózaton, így két nap alatt megkerülik a földet a sofőrök. Mindezt 53 járművezető teszi évtizedek óta. A balesetmentes közlekedésért járó elismerést hétévenként adják át. Egy ilyen ciklus alatt átlagosan 250 ezer kilométert teljesít egy járművezető.

Ötvenhárman kaptak oklevelet és pénzjutalmat amiért hét, tizennégy, huszonegy, huszonnyolc illetve harmincöt éve balesetmentesen vezetnek - fotó: Lokál

Ötvenhárman kaptak oklevelet és pénzjutalmat amiért hét, tizennégy, huszonegy, huszonnyolc illetve harmincöt éve balesetmentesen vezetnek – fotó: MVK Zrt.

A 35 év járművezetői tapasztalattal rendelkező  Lázár Sándor már 1 millió 250 ezer kilométert vezetett le gond nélkül. Idén a 7, 14, 21 és 28 éve balesetmentesen közlekedő busz- és villamossofőrök is jutalomban részesültek.

Lázár Sándor villamosvezető egyedüliként kapott elismerést a harmincöt éves, balesetmentes vezetésért - fotó: Lokál

Lázár Sándor villamosvezető egyedüliként kapott elismerést a harmincöt éves, balesetmentes vezetésért – fotó: MVK. Zrt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rendőrkézen a rongálók

    Rendőrkézen a rongálók

    Nem sokáig maradtak inkognitóban azok a bátor és erős fiatalok, akik letörtek egy darabot a szolnoki Kossuth téren álló gördeszkás fiú szobrából.

  • Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    A következő év egyik kulturális szenzációja lesz a Szépművészeti Múzeum átadása, hiszen 2017-ben befejeződik az épület rekonstrukciója. A Liget Budapest Projekt keretében a három évig tartó munkálatok során megújul a II.