EUR: 325,40 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Miskolc

Több millió kilométer balesetmentesen

Hagyományihoz hűen idén is megjutalmazta balesetmentesen közlekedő járművezetőit a miskolci közlekedési vállalat.

Miskolcon egy nap alatt közel 30 ezer kilométert teljesítenek az autóbuszok és villamosok a teljes hálózaton, így két nap alatt megkerülik a földet a sofőrök. Mindezt 53 járművezető teszi évtizedek óta. A balesetmentes közlekedésért járó elismerést hétévenként adják át. Egy ilyen ciklus alatt átlagosan 250 ezer kilométert teljesít egy járművezető.


Ötvenhárman kaptak oklevelet és pénzjutalmat amiért hét, tizennégy, huszonegy, huszonnyolc illetve harmincöt éve balesetmentesen vezetnek - fotó: Lokál

Ötvenhárman kaptak oklevelet és pénzjutalmat amiért hét, tizennégy, huszonegy, huszonnyolc illetve harmincöt éve balesetmentesen vezetnek – fotó: MVK Zrt.

A 35 év járművezetői tapasztalattal rendelkező  Lázár Sándor már 1 millió 250 ezer kilométert vezetett le gond nélkül. Idén a 7, 14, 21 és 28 éve balesetmentesen közlekedő busz- és villamossofőrök is jutalomban részesültek.

Lázár Sándor villamosvezető egyedüliként kapott elismerést a harmincöt éves, balesetmentes vezetésért - fotó: Lokál

Lázár Sándor villamosvezető egyedüliként kapott elismerést a harmincöt éves, balesetmentes vezetésért – fotó: MVK. Zrt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.