2017. december 18., hétfő
Auguszta

Külföld

Több száz luxusautót bukott adótartozása miatt

Több mint nyolcszáz járművének inthetett búcsút Luigi Campiano, akinek milliárdokat érő verdáit euró-tízmilliókra rúgó adótartozása miatt árverezte el az olasz állam.

Az üzletember egyedülálló gyűjteményében 423 autó, 155 motorkerékpár, 140 kerékpár, 55 versenymotorcsónak volt. Az árverés sztárjai a Porschék voltak, amelyek a kedvencei voltak a jelenleg börtönbüntetését töltő úriembernek. Emellett Ferrariból közel 50 volt, de bukott tucatnyi Fiatot, Alfa Romeót és Maseratit is.

Fotó: YouTube

Fotó: YouTube

Kapcsolódó Cikkek

  • Februárra halasztották Salah Abdeslam ügyének tárgyalását

    Februárra halasztották Salah Abdeslam ügyének tárgyalását

    A védelmet ellátó ügyvéd kérésére február 5-re halasztották Salah Abdeslam és társa, Soufien Ayari brüsszeli ügyének tárgyalását – közölte az ügyben illetékes belga bíróság hétfőn. A 2015 novemberében, Párizsban elkövetett terrortámadások kitervelésével vádolt, jelenleg franciaországi őrizetben tartott Abdeslamnak és társának azért kell bíróság elé állnia, mert egy héttel a brüsszeli terrortámadásokat megelőzően rendőrökre támadtak; Belgiumban gyilkossági kísérlet, továbbá tiltott fegyvertartás miatt indult eljárás ellenük.