EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,41 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Külföld

Több száz luxusautót bukott adótartozása miatt

Több mint nyolcszáz járművének inthetett búcsút Luigi Campiano, akinek milliárdokat érő verdáit euró-tízmilliókra rúgó adótartozása miatt árverezte el az olasz állam.

Az üzletember egyedülálló gyűjteményében 423 autó, 155 motorkerékpár, 140 kerékpár, 55 versenymotorcsónak volt. Az árverés sztárjai a Porschék voltak, amelyek a kedvencei voltak a jelenleg börtönbüntetését töltő úriembernek. Emellett Ferrariból közel 50 volt, de bukott tucatnyi Fiatot, Alfa Romeót és Maseratit is.

Fotó: YouTube

Fotó: YouTube

Kapcsolódó Cikkek

  • A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A rendkívüli szárazság miatt nehezen és csak magas áron jutnak elegendő takarmányhoz állataik számára a gazdák Norvégiában, ezért sokan kénytelenek leölni lovaikat – számolt be hétfőn az NRK norvég közszolgálati adó.

  • Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    A Törökország és Görögország között húzódó szárazföldi határon az év első hét hónapjában háromnegyedével emelkedett az illegális határátlépések száma az előző év azonos időszakához képest, az említett határszakaszon mintegy 29500-an kíséreltek meg bejutni az unió területére – közölte friss jelentésében az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex).