2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb Szekszárd

Tovább horgászhatnak

Aláírták a gyönyörű és kedvelt horgászvíz, a Sötétvölgyi-tó bérletére vonatkozó szerződést. A most érvényben lévő, három évre kötött megállapodás év végén lejár, ezért izgultak a Szekszárdi Közalkalmazotti Horgász Egyesület tagjai, azaz a horgászok, hogy tovább hódolhatnak-e itt szenvedélyüknek.

Jó hír, hogy az egyesület a tulajdonosi jogokat gyakorló Gemenc Zrt.-vel ezúttal ötéves időtartamra szerződött, igaz, a cég az eddigi nettó 1,9 millió forintról 2,4 millióra emelte a tó éves bérleti díját.

Szép környezetben fekszik a Szekszárd és Kakasd között elterülő 12,5 hektáros Sötétvölgyi-tó Fotó: Fazekas Zoltán

Szép környezetben fekszik a Szekszárd és Kakasd között elterülő 12,5 hektáros Sötétvölgyi-tó
Fotó: Fazekas Zoltán

Fotó: Fazekas Zoltán

Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

  • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.