2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb Szekszárd

Tovább horgászhatnak

Aláírták a gyönyörű és kedvelt horgászvíz, a Sötétvölgyi-tó bérletére vonatkozó szerződést. A most érvényben lévő, három évre kötött megállapodás év végén lejár, ezért izgultak a Szekszárdi Közalkalmazotti Horgász Egyesület tagjai, azaz a horgászok, hogy tovább hódolhatnak-e itt szenvedélyüknek.

Jó hír, hogy az egyesület a tulajdonosi jogokat gyakorló Gemenc Zrt.-vel ezúttal ötéves időtartamra szerződött, igaz, a cég az eddigi nettó 1,9 millió forintról 2,4 millióra emelte a tó éves bérleti díját.

Szép környezetben fekszik a Szekszárd és Kakasd között elterülő 12,5 hektáros Sötétvölgyi-tó Fotó: Fazekas Zoltán

Szép környezetben fekszik a Szekszárd és Kakasd között elterülő 12,5 hektáros Sötétvölgyi-tó
Fotó: Fazekas Zoltán

Fotó: Fazekas Zoltán

Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.