2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Belföld

Orbán Trump kedvenc vezetője

Jeffrey D. Gordon volt az egyik főtanácsadója Donald Trump kampányának. A külügyi szakértő szerint Mr. Trump csapatában mély csodálat és tisztelet van Orbán Viktor felé. 

Egyre több pozitív megerősítés érkezik Magyarország felé Amerikából, ami megerősíti Orbán Viktor és kormánya politikáját.


Jeffrey D. Gordonnal a Mandiner újságírója készített interjút, amiben a tanácsadó arról is beszélt, hogy mennyire örültek annak, hogy Orbán Viktor elsőként állt ki Donald Trump mellett.

“Orbán Viktor elsőként mondta ki még nyáron: Európa számára Trump lenne jobb. Számít ez most Washingtonban, vagy teljesen mindegy, mikor mit mond egy tízmilliós ország kormányfője? – írja a Mandiner.hu.


Egy barátom rögtön elküldte nekem Orbán Viktor Donald Trumpra vonatkozó mondatait nyáron. Elképesztően jó érzés volt olvasnom azokat a sorokat. Nyugodtan mondhatom: Mr. Trump csapatában mély csodálat és tisztelet van Orbán Viktor felé. Donald Trump is tudott tehát arról a nyilatkozatról. Múlt héten pedig beszéltek is telefonon.

Az igaz, hogy Trump akkor meghívta Washingtonba Orbánt? Ezt ugyanis nem erősítette meg senki amerikai részről.

Orbán Viktor mondta, úgyhogy nyugodtan készpénznek vehetik.” – olvasható a lapban Gordon véleménye a miniszterelnökünkről.

Jeffrey D. Gordon amerikai kommunikációs és külpolitikai tanácsadó, 2009-ig négy éven át a Pentagon szóvivője. Nyugalmazott haditengerészeti tiszt, aki több kiemelkedő republikánus politikai szereplőt segített tanácsaival és számos konzervatív washingtoni agytröszt főmunkatársaként volt tevékeny nemzetbiztonsági, külpolitikai és kommunikációs területen. Gordon a Fox News, a The Daily Caller, a The Washington Times és más médiumok állandó szakértője, publicistája. Donald Trump kampánystábjához idén februárban csatlakozott.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek