2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb Ózd

Újabb határvadász képzés indult

Elkezdődött a leendő határvadászok képzésének második szakasza. A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban a második ütemben újabb 44 leendő határvadász kezdte meg tanulmányait.

A képzés hat hónapig tart, és az első két hónap után sikeres modulzáróvizsgát tett hallgatókat hivatásos állományba nevezik ki, majd tanulmányaik befejezését követően a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainál teljesítenek szolgálatot.

Fotó: Police.hu Képalá: A toborzást követően elindult a katonai képzés

Fotó: Police.hu
Képalá: A toborzást követően elindult a katonai képzés

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.