2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Újabb holttestet találtak a kórházban!

Most a győri kórházban találtak rá egy holttestre. A halott embert a Petz-kórház területén lévő egyik, nem gyógyításra használt épületében találták meg – írja a Kisalföld.hu.

A lap úgy tudja egy hajléktalan lehetett a hideg áldozata.

Dr. Tamás László János főigazgató megerősítette mindezt, hozzátéve, hogy azt az ingatlanrészt jelenleg egy sportkör bérli. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet, bűncselekményre utaló jel ugyanis nem merült fel – írta a portál.

Mint arról beszámoltunk 27-én a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet egyik emeleti mosdójában találtak egy holttestet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő az emberek bizalma

  Elképesztő az emberek bizalma

  Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

 • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.

 • Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Éjszaka keleten is csökken a felhőzet, majd főként a középső és a keleti országrészben alacsonyszintű felhőzet képződik, valamint hajnalban nyugaton növekszik, vastagszik a felhőzet, néhol kisebb eső, északkeleten havas eső, hó előfordulhat.