EUR: 326,48 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Extra

Vajna Timi: A macska olyan, mint egy gyerek

Vajna Timi és Bunyós Pityu nagyon készül már a hétvégi nemzetközi macskakiállításra, amit a budapesti Ázsia Centerben rendeznek. A kemény Bunyós Pityu is igazi macskabarát, míg Timi többször hangsúlyozta, hogy már nem tudna cicák nélkül élni.

December 10–11-én minden igazi macskabarát szeretne ellátogatni az Európa-szerte ismert nemzetközi macskakiállításra, amit az Ázsia Centerben rendeznek meg. A több millió forintot érő fajtatiszta macskák mellett kap egy standot a Macskaárvaház Alapítvány állatvédő civil szervezet is, amely árva állatainak gyűjt adományt, és mentett macskáik közül a helyszínen többet örökbe is lehet fogadni. A szombati napon az alapítvány önkéntese, támogatója és háziasszonya, Vajna Tímea várja a vendégeket, de a Macskaárvaház kuratóriumi tagja, Kiss Norbert többszörös Európa-bajnok autóversenyző, valamint segítőik, Dombóvári István és Bunyós Pityu is jelen lesznek a rendezvényen.

– Egy állat sok esetben olyan, mint egy gyerek: gondoskodni kell róla, igenis beszélni kell vele, sokszor, sokat, és félteni, óvni kell, valamint mindenképpen éreztetni kell vele, hogy szeretik – fogalmazott korábban Vajna Timi a Life.hu-n vezetett blogjában. – A macska képes sok lelki bajt meggyógyítani, és elűzi a rossz szellemeket. Mikor reggel sorra veszem a teendőimet, a világ legmegnyugtatóbb dolga simogatni a macskámat. Mikor túl sok stressz ér, és úgy érzem, összedől a világ, méghozzá egyenesen rám, a legjobb nyugtató lefeküdni kicsit a szőnyegre és játszani a cicámmal. Fontosnak tartom azt is, hogy ott támogassuk a menhelyeket, ahol tudjuk. És a legjobb a menhelyekben az, hogy nem csak pénzzel lehet őket jobb hellyé tenni. Néhány kiló macska- vagy kutyaétel, néhány csomag nasi, ami ezeknek az állatoknak teljesen új, ismeretlen dolog lehet, vagy akár csak egy önkéntes séta – bizony, van ilyen! – írta Timi.


Aki tehát gyönyörű, fajtatiszta cicusokat nézegetne, esetleg egy mentett kismacskát fogadna örökbe, annak mindenképp az Ázsia Centerben a helye ezen a hétvégén!

vajna timi2 facebook

Vajna Timi imádja a macskáit fotó: Facebook

vajna timi facebook

Vajna Timi imádja a macskáit fotó: Facebook

bunyos pityu macska

A kemény külső, érzékeny lelket takar fotó: Bunyós Pityu facebook

Kapcsolódó Cikkek