EUR: 326,61 Ft
CHF: 289,58 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Vajon megússza? Vádemeléshez ért Lajcsi áramlopási ügye

Lezárták a nyomozást Galambos Lajos áramlopási ügyében – értesült a Lokál. Ha az ügyészség is indokoltnak látja a vádemelést, a trombitaművész és társai jövő év elején bíróság elé állhatnak. Mint ismert: őt és két társát azzal gyanúsítják, hogy évekig lopták a közüzemi szolgáltatásokat és megvesztegették az ellenőröket.

Meglehetősen hosszú nyomozás végére került pont. A Lokál megtudta: a nyomozás eredményei nem indokolják, hogy Galambos feleségét, Boglárkát megvádolják, de a döntés az ügyészség kezében van.


– A nyomozóhatóság néhány napja továbbította a Budaörsi Járási Ügyészségnek a nyomozati iratokat. Kollégáimnak 30 nap áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék, vádat emelnek-e a gyanúsítottak ellen, vagy megszüntetik az eljárást – nyilatkozta dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.
A többször meghosszabbított nyomozást végül néhány nappal ezelőtt zárta le a rendőrség. A vádemelési javaslat tanúsága szerint továbbra is azt gyanítják, hogy Galambos és három társa éveken keresztül „lopták” a közüzemi szolgáltatásokat, úgy, hogy megvesztegették a szolgáltatók ellenőreit.

(További részletek a Lokál keddi számában)

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.