EUR: 323,35 Ft
CHF: 276,24 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Extra

Varga Miklós: A gyerekeim túl öntörvényűek a protekcióhoz

Gyermekeivel együtt lép fel Varga Miklós a 60. születésnapjára rendezett koncerten, ami azért is rendkívüli, mert az énekes eddig tudatosan távol tartotta magát ikrei, Vivien és Szabolcs karrierjétől, és a felkészülésben veszi ki a részét, ha igénylik.

Varga Miklós (Fotó: Máté Krisztián)

Varga Miklós (Fotó: Máté Krisztián)

Varga Miklós december 3-án egy nagyszabású koncerttel készül megünnepelni pályafutásnak negyvenedik évfordulóját, illetve hatvanadik születésnapját a SYMA csarnokban. A kerek évforduló egyáltalán nem rémiszti meg az énekest, sőt esze ágában sincs visszavenni a munkatempójából.


– Sohasem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a számmisztikának, talán a negyven volt egy kicsit nehezebb. Későn érő típus voltam, de akkor elkezdtem számolgatni, és rájöttem, hogy jó esetben az életem feléhez értem. Most már nem foglalkoztat az életkorom. Energikusnak érzem magam, és sok más kortársammal szemben nem az SZTK-ban ülök és a gyógyszereimet válogatom, hanem erre a nagyszabású koncertre készülök. Igyekeztem minden korszakból dalokat válogatni és olyan sztárvendégeket hívni, akik fontos szerepet játszottak az életemben. A teljesség igénye nélkül ott lesz Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Sasvári Sándor és Radics Gigi is – mesélte az énekes.

Több meglepetésvendég mellett egy különleges duettet is hallhat a közönség, amelyet Miklós 15 éves ikergyermekei, Vivien és Szabolcs adnak elő a koncerten. Vivient a nézők most a Super TV2 Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban láthatják, míg Szabolcs eddig inkább színpadi szerepekben bizonyított. Az énekes persze nem győz büszkélkedni a gyerekekkel, de vannak bizonyos határok, amiket igyekeznek betartani.


– Nem szoktunk együtt fellépni, mert nem akarom, hogy úgy tűnjön, „biztos a Varga Miki ide is benyomta a gyerekeit”. Nem is lenne erre lehetőség, mert mindketten eléggé öntörvényűek ahhoz, hogy megszabhatnám nekik az útirányt. Elsősorban apaként egyengetem az útjukat, például a szerződéseiket én kötöm meg, hiszen még kiskorúak. A fellépéseken szintén kell a szülői felügyelet, sokszor magam viszem el őket, de csak apjukként vagyok jelen. A félkészülésben szoktak segítséget kérni, de távol áll tőlük, hogy az én hátamon akarjanak felmászni. Megvan a  saját műsoruk, meg nekem is  mesélte Miklós, aki azt sem titkolta, hogy voltak olyan esetek, amikor vissza kellett mondaniuk felkéréseket.

– Anno az Ének iskolájában is visszautasítottuk a lehetőséget, hogy együtt énekeljünk, mert nem akartuk, hogy az az érzésük legyen a nézőknek, hogy miattam kell szavazniuk a műsorban. Ebben a témában nálam már csak Vivi keményebb, mert ő saját jogon akar érvényesülni. Vicces amúgy, hogy sokszor már Vivient hívják valahova, ahova engem „csak” úgy mellékesen akarnak meghívni  mondta nevetve Miklós.

Vivi, Szabi

Vivien és Szabolcs

Kapcsolódó Cikkek