2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb Szombathely

Vas megyei lány Európa legszebb hölgye

A Vas megyei Kocsis Korinna elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, világviszonylatban pedig az ötödik helyen végzett a lengyelországi Krynica-Zdrójban megrendezett Miss Supranational 2016 szépségversenyen.

Fotó: Kocsis Korinna - facebook

Kocsis Korinna Európa legszebb hölgye Fotó: Kocsis Korinna – Facebook

– Úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot, semmit sem tudtam volna jobban csinálni, folyamatosan legalább 120 százalékon teljesítettem – mondta a jákfai szépség, aki az eredménynek köszönhetően már most több komoly felkérést kapott. Hozzátette: úgy, mint tavaly, idén is voltak nagy meglepetések; néhány abszolút esélyesnek hitt lány még a legszebb 25-be sem került be. – Ugyan szerettem volna történelmet írni, s az első magyar világszépe lenni, de így is nagyon boldog vagyok.


A 25 éves, kozmetikusként végzett modellnek nem ez az első jelentős eredménye: volt már Vas megye szépe, a 185. balatonfüredi Anna-bál királynője és a 2013-as szépségkirálynő-választáson elnyerte a közönségdíjat is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.