EUR: 310,79 Ft
CHF: 265,61 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb Szombathely

Vas megyei lány Európa legszebb hölgye

A Vas megyei Kocsis Korinna elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, világviszonylatban pedig az ötödik helyen végzett a lengyelországi Krynica-Zdrójban megrendezett Miss Supranational 2016 szépségversenyen.

Fotó: Kocsis Korinna - facebook

Kocsis Korinna Európa legszebb hölgye Fotó: Kocsis Korinna – Facebook

– Úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot, semmit sem tudtam volna jobban csinálni, folyamatosan legalább 120 százalékon teljesítettem – mondta a jákfai szépség, aki az eredménynek köszönhetően már most több komoly felkérést kapott. Hozzátette: úgy, mint tavaly, idén is voltak nagy meglepetések; néhány abszolút esélyesnek hitt lány még a legszebb 25-be sem került be. – Ugyan szerettem volna történelmet írni, s az első magyar világszépe lenni, de így is nagyon boldog vagyok.


A 25 éves, kozmetikusként végzett modellnek nem ez az első jelentős eredménye: volt már Vas megye szépe, a 185. balatonfüredi Anna-bál királynője és a 2013-as szépségkirálynő-választáson elnyerte a közönségdíjat is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.