2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb Szombathely

Vas megyei lány Európa legszebb hölgye

A Vas megyei Kocsis Korinna elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, világviszonylatban pedig az ötödik helyen végzett a lengyelországi Krynica-Zdrójban megrendezett Miss Supranational 2016 szépségversenyen.

Fotó: Kocsis Korinna - facebook

Kocsis Korinna Európa legszebb hölgye Fotó: Kocsis Korinna – Facebook

– Úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot, semmit sem tudtam volna jobban csinálni, folyamatosan legalább 120 százalékon teljesítettem – mondta a jákfai szépség, aki az eredménynek köszönhetően már most több komoly felkérést kapott. Hozzátette: úgy, mint tavaly, idén is voltak nagy meglepetések; néhány abszolút esélyesnek hitt lány még a legszebb 25-be sem került be. – Ugyan szerettem volna történelmet írni, s az első magyar világszépe lenni, de így is nagyon boldog vagyok.


A 25 éves, kozmetikusként végzett modellnek nem ez az első jelentős eredménye: volt már Vas megye szépe, a 185. balatonfüredi Anna-bál királynője és a 2013-as szépségkirálynő-választáson elnyerte a közönségdíjat is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Képregények a Dürer Kertben

    Képregények a Dürer Kertben

    A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

  • Ovisok versenyeztek

    Ovisok versenyeztek

    Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.