EUR: 309,09 Ft
CHF: 284,04 Ft
2017. június 27., kedd
László

Egyéb Szombathely

Vas megyei lány Európa legszebb hölgye

A Vas megyei Kocsis Korinna elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, világviszonylatban pedig az ötödik helyen végzett a lengyelországi Krynica-Zdrójban megrendezett Miss Supranational 2016 szépségversenyen.

Fotó: Kocsis Korinna - facebook

Kocsis Korinna Európa legszebb hölgye Fotó: Kocsis Korinna – Facebook

– Úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot, semmit sem tudtam volna jobban csinálni, folyamatosan legalább 120 százalékon teljesítettem – mondta a jákfai szépség, aki az eredménynek köszönhetően már most több komoly felkérést kapott. Hozzátette: úgy, mint tavaly, idén is voltak nagy meglepetések; néhány abszolút esélyesnek hitt lány még a legszebb 25-be sem került be. – Ugyan szerettem volna történelmet írni, s az első magyar világszépe lenni, de így is nagyon boldog vagyok.

A 25 éves, kozmetikusként végzett modellnek nem ez az első jelentős eredménye: volt már Vas megye szépe, a 185. balatonfüredi Anna-bál királynője és a 2013-as szépségkirálynő-választáson elnyerte a közönségdíjat is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    A Lokál Extra III. kerületi mutációja június 22-ei számának 14. oldalára a programajánlóba sajnálatos módon a 2012-es Óbudai Nyár eseményei kerültek be, ezért fordulhatott elő, hogy ott a Benkó Dixieland Band koncertje is szerepel, holott Benkó Sándor időközben elhunyt.

  • Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Komárom-Esztergom megyében 2017 június elejére 3,5 százalékra csökkent az álláskeresők aránya – mondta el a megyei kormányhivatal vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.