EUR: 322,85 Ft
CHF: 275,90 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Szolnok

Versenytáncosok ropták a parketten

Megrendezték a III. Nemzetközi Versenytánc Gálát Szolnokon. Ezúttal is több neves magyar és európai páros képviseltette magát a szakmából.

Különleges ruhakölteményekben voltak a fellépők

Különleges ruhakölteményekben voltak a fellépők

Fellépett a Zilahi Szabolcs–Czina Boglárka kettős, akik egyre jobb helyezéseket érnek el a nemzetközi versenyeken, és a latin tánc kategória egyetlen magyar képviselőiként ezúttal is elkápráztatták a nagyérdeműt. Nálunk járt Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka is, akik Erdélyben élnek és készülnek, de magyar színekben versenyeznek, és jelenleg ők Magyarország legjobb standard táncosai. Egyenesen az Austrian Openről, Bécsből érkezett hozzánk a jelenlegi osztrák bajnokpáros, Sebesi Hunor és Jaroslava Huber, akik a hétezres világranglistán a 24. helyen állnak.


Az öt éven keresztül szlovák bajnok Lukas Spisak–Eva Tibenska duó is színpadra lépett, továbbá egy román élmezőnybeli páros is, Catalin Victor Cauca és Nicole Denise Racovitan, aki szintén a világrangsor előkelő szereplői.

Végül, de nem utolsósorban a rendezvény sztárvendége a Costa Hajóstársaság Produkciós Irodájának csapata, a Latin Karnevál volt, amely óceánjáró luxushajókon, kaszinókban és hotelekben varázsolja el közönségét estéről estére. Ilyen fellépőkhöz élő zene dukál, ezúttal a Coco Bongo szolgáltatta a kíséretet és a jó hangulatot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.