2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Világsztárral koncertezik Xavér

A gospel egyik legautentikusabb képviselője, a „mezítlábas grófnő”, Rhoda Scott Varnus Xavérral és Barknopf Balázzsal ad nagyszabású közös koncertet december 19-én este fél nyolckor a Papp László Budapest Sportarénában.

Ravel Bolerójában soha a zenetörténelemben nem szólt együtt egyszerre három orgona, ráadásul az Art Anzix kamarazenekar is emeli az est fényét, ami igazi ünnepi hangulatot ígér.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.