EUR: 310,00 Ft
CHF: 267,42 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Világsztárral koncertezik Xavér

A gospel egyik legautentikusabb képviselője, a „mezítlábas grófnő”, Rhoda Scott Varnus Xavérral és Barknopf Balázzsal ad nagyszabású közös koncertet december 19-én este fél nyolckor a Papp László Budapest Sportarénában.

Ravel Bolerójában soha a zenetörténelemben nem szólt együtt egyszerre három orgona, ráadásul az Art Anzix kamarazenekar is emeli az est fényét, ami igazi ünnepi hangulatot ígér.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.