EUR: 308,60 Ft
CHF: 267,53 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb Sopron

WAMP – a designvásár ismét Sopronban!

December 17-én, a karácsonyi készülődés időszakában még több kiállítóval érkezik újra Sopronba a népszerű designvásár!

Egyedi tervezésű ruhák, divatkiegészítők, kézzel készült különleges lakberendezési tárgyak, játékok, míves nemesfém ékszerek, gasztrotermékek, natúr kozmetikumok kínálata várja az érdeklődőket. Hogy ne csak a vásárló felnőttek, hanem az alkotni vágyó gyerekek is találjanak maguknak elfoglaltságot, a WAMP ideje alatt játszósarok és kreatív foglalkozások várják a legkisebbeket.

Különleges termékeket kínál majd a vásár a Liszt Központban Fotó: Pro Kultúra Sopron

Különleges termékeket kínál majd a vásár a Liszt Központban
Fotó: Torma Sándor

A WAMP designvásár idén tavasszal látogatott el először Sopronba. A Tavaszi Napok programsorozat rendezvényeként megszervezett vásár akkor több mint ezer embert csalogatott be az ideiglenes helyszínként szolgáló Liszt Központba. A Pro Kultúra Sopron és a WAMP ismét közösen szervezi meg az adventi időszakban a designvásárt, ahol a korábbinál több alkotó, köztük WAMP-os és helyi kiállítók mutatkoznak be az egyedi tárgyak iránt érdeklődőknek.

A WAMP idén tizedik éve egyet jelent a minőségi designtermékek képviseletével. Az egykori művészpiac ma már külföldön is ismert és elismert designvásárként működik. Kulturális és designfórum, urbánus találkozási pont, ahol nemcsak alkotók és vásárlók, hanem kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok és családosok futnak össze.

A WAMP designvásár 10 órától este 6 óráig tart nyitva december 17-én a Liszt Központban. További információ a Pro Kultúra honlapján vagy Facebook-oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.