EUR: 325,78 Ft
CHF: 280,04 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Sopron

WAMP – a designvásár ismét Sopronban!

December 17-én, a karácsonyi készülődés időszakában még több kiállítóval érkezik újra Sopronba a népszerű designvásár!

Egyedi tervezésű ruhák, divatkiegészítők, kézzel készült különleges lakberendezési tárgyak, játékok, míves nemesfém ékszerek, gasztrotermékek, natúr kozmetikumok kínálata várja az érdeklődőket. Hogy ne csak a vásárló felnőttek, hanem az alkotni vágyó gyerekek is találjanak maguknak elfoglaltságot, a WAMP ideje alatt játszósarok és kreatív foglalkozások várják a legkisebbeket.


Különleges termékeket kínál majd a vásár a Liszt Központban Fotó: Pro Kultúra Sopron

Különleges termékeket kínál majd a vásár a Liszt Központban
Fotó: Torma Sándor

A WAMP designvásár idén tavasszal látogatott el először Sopronba. A Tavaszi Napok programsorozat rendezvényeként megszervezett vásár akkor több mint ezer embert csalogatott be az ideiglenes helyszínként szolgáló Liszt Központba. A Pro Kultúra Sopron és a WAMP ismét közösen szervezi meg az adventi időszakban a designvásárt, ahol a korábbinál több alkotó, köztük WAMP-os és helyi kiállítók mutatkoznak be az egyedi tárgyak iránt érdeklődőknek.

A WAMP idén tizedik éve egyet jelent a minőségi designtermékek képviseletével. Az egykori művészpiac ma már külföldön is ismert és elismert designvásárként működik. Kulturális és designfórum, urbánus találkozási pont, ahol nemcsak alkotók és vásárlók, hanem kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok és családosok futnak össze.

A WAMP designvásár 10 órától este 6 óráig tart nyitva december 17-én a Liszt Központban. További információ a Pro Kultúra honlapján vagy Facebook-oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.