2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb Sopron

WAMP – a designvásár ismét Sopronban!

December 17-én, a karácsonyi készülődés időszakában még több kiállítóval érkezik újra Sopronba a népszerű designvásár!

Egyedi tervezésű ruhák, divatkiegészítők, kézzel készült különleges lakberendezési tárgyak, játékok, míves nemesfém ékszerek, gasztrotermékek, natúr kozmetikumok kínálata várja az érdeklődőket. Hogy ne csak a vásárló felnőttek, hanem az alkotni vágyó gyerekek is találjanak maguknak elfoglaltságot, a WAMP ideje alatt játszósarok és kreatív foglalkozások várják a legkisebbeket.


Különleges termékeket kínál majd a vásár a Liszt Központban Fotó: Pro Kultúra Sopron

Különleges termékeket kínál majd a vásár a Liszt Központban
Fotó: Torma Sándor

A WAMP designvásár idén tavasszal látogatott el először Sopronba. A Tavaszi Napok programsorozat rendezvényeként megszervezett vásár akkor több mint ezer embert csalogatott be az ideiglenes helyszínként szolgáló Liszt Központba. A Pro Kultúra Sopron és a WAMP ismét közösen szervezi meg az adventi időszakban a designvásárt, ahol a korábbinál több alkotó, köztük WAMP-os és helyi kiállítók mutatkoznak be az egyedi tárgyak iránt érdeklődőknek.

A WAMP idén tizedik éve egyet jelent a minőségi designtermékek képviseletével. Az egykori művészpiac ma már külföldön is ismert és elismert designvásárként működik. Kulturális és designfórum, urbánus találkozási pont, ahol nemcsak alkotók és vásárlók, hanem kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok és családosok futnak össze.

A WAMP designvásár 10 órától este 6 óráig tart nyitva december 17-én a Liszt Központban. További információ a Pro Kultúra honlapján vagy Facebook-oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.