2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XXII.kerület

Zenés vasárnapi ötórai tea

Az év vége előtt új sorozatot kezdtek a Vojnovich–Huszár Villában. A vasárnapi zenés teadélután ötlete a Budafokon élő Hegedűs Katalin fejében született meg. A programban klasszikus zenét, ötórai teát, házi aprósüteményeket szolgálnak fel a közönségnek.

– Régóta mondják a barátaink és a zeneszerető ismerősök, hogy jó lenne, ha a nagy esti koncertek mellett néha egy-egy hétvégi délutánon is lehetne egy kis élő zenét hallgatni valahol. Itt lakunk, és a kerületben van is erre alkalmas hely. Rendszeresen járunk ide muzsikálni, és itt vasárnap délután családias környezetben, otthon érezhetik magukat a vendégek – mesélte Hegedűs Katalin, aki természetesen maga is zongorázott az első vasárnap délutáni koncerten, amelyre a várakozásoknak megfelelően főleg nyugdíjasok és kisgyermekes családok érkeztek, hiszen nekik is igényük van a szép zenére, és számukra nagy könnyebbség, hogy nem késő este érnek haza.


VHV Délutáni22

Hegedűs Katalin és Bokor Jutta

– Nagy sikerként éltük meg az első ilyen koncertet. Nagyon élveztük a muzsikálást, és úgy tűnt, hogy a közönségnek sem a legifjabb, sem a legidősebb tagjai nem unatkoztak. Szinte mindenki megkérdezte, mikor lesz a következő, mi pedig megígértük, hogy januárban folytatjuk!

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.