EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XXII.kerület

Zenés vasárnapi ötórai tea

Az év vége előtt új sorozatot kezdtek a Vojnovich–Huszár Villában. A vasárnapi zenés teadélután ötlete a Budafokon élő Hegedűs Katalin fejében született meg. A programban klasszikus zenét, ötórai teát, házi aprósüteményeket szolgálnak fel a közönségnek.

– Régóta mondják a barátaink és a zeneszerető ismerősök, hogy jó lenne, ha a nagy esti koncertek mellett néha egy-egy hétvégi délutánon is lehetne egy kis élő zenét hallgatni valahol. Itt lakunk, és a kerületben van is erre alkalmas hely. Rendszeresen járunk ide muzsikálni, és itt vasárnap délután családias környezetben, otthon érezhetik magukat a vendégek – mesélte Hegedűs Katalin, aki természetesen maga is zongorázott az első vasárnap délutáni koncerten, amelyre a várakozásoknak megfelelően főleg nyugdíjasok és kisgyermekes családok érkeztek, hiszen nekik is igényük van a szép zenére, és számukra nagy könnyebbség, hogy nem késő este érnek haza.

VHV Délutáni22

Hegedűs Katalin és Bokor Jutta

– Nagy sikerként éltük meg az első ilyen koncertet. Nagyon élveztük a muzsikálást, és úgy tűnt, hogy a közönségnek sem a legifjabb, sem a legidősebb tagjai nem unatkoztak. Szinte mindenki megkérdezte, mikor lesz a következő, mi pedig megígértük, hogy januárban folytatjuk!

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.