EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb XXII.kerület

Zenés vasárnapi ötórai tea

Az év vége előtt új sorozatot kezdtek a Vojnovich–Huszár Villában. A vasárnapi zenés teadélután ötlete a Budafokon élő Hegedűs Katalin fejében született meg. A programban klasszikus zenét, ötórai teát, házi aprósüteményeket szolgálnak fel a közönségnek.

– Régóta mondják a barátaink és a zeneszerető ismerősök, hogy jó lenne, ha a nagy esti koncertek mellett néha egy-egy hétvégi délutánon is lehetne egy kis élő zenét hallgatni valahol. Itt lakunk, és a kerületben van is erre alkalmas hely. Rendszeresen járunk ide muzsikálni, és itt vasárnap délután családias környezetben, otthon érezhetik magukat a vendégek – mesélte Hegedűs Katalin, aki természetesen maga is zongorázott az első vasárnap délutáni koncerten, amelyre a várakozásoknak megfelelően főleg nyugdíjasok és kisgyermekes családok érkeztek, hiszen nekik is igényük van a szép zenére, és számukra nagy könnyebbség, hogy nem késő este érnek haza.


VHV Délutáni22

Hegedűs Katalin és Bokor Jutta

– Nagy sikerként éltük meg az első ilyen koncertet. Nagyon élveztük a muzsikálást, és úgy tűnt, hogy a közönségnek sem a legifjabb, sem a legidősebb tagjai nem unatkoztak. Szinte mindenki megkérdezte, mikor lesz a következő, mi pedig megígértük, hogy januárban folytatjuk!

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.