EUR: 324,28 Ft
CHF: 278,70 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Egyéb XV.kerület

Zöld terület és parkoló újult meg

Atlantis_01_KB

A kaszinó 80 millió forinttal járult hozzá a tér megújulásához

Megújult a Nagy Lajos király útján található kaszinó előtti zöld terület és parkoló, amihez az intézmény is többmilliós támogatást adott.

Mint azt a terület átadásán Korbuly Levente, az intézmény igazgatója elmondta, a kaszinó megnyitása óta folyamatosan dolgoznak az épület körüli terület megújításán.
– Most mintegy 80 millió forinttal támogattuk a terület felújítását, így a Kassai téren és a Kacsóh Pongrác utcában 90 parkolóhely létesült – mondta Korbuly Levente. – Emellett a szakemberek több mint egy tucat facsemetét és elültettek, az épület mögött pedig egy kutyafuttatót is sikerült kialakítani. Nagy örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhatunk a környék megújulásához, és bízunk abban, hogy a kerület lakói örömmel veszik birtokba a területet.

Kapcsolódó Cikkek

 • 2019-ben elkezdik végrehajtani a Modern falvak programot

  2019-ben elkezdik végrehajtani a Modern falvak programot

  Jövőre 135 milliárd forintot fordítanak az összesen 3500 milliárdos Modern városok programra, és megkezdődik a Modern falvak program végrehajtása is – jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.