EUR: 311,23 Ft
CHF: 265,18 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb XV.kerület

Zöld terület és parkoló újult meg

Atlantis_01_KB

A kaszinó 80 millió forinttal járult hozzá a tér megújulásához

Megújult a Nagy Lajos király útján található kaszinó előtti zöld terület és parkoló, amihez az intézmény is többmilliós támogatást adott.

Mint azt a terület átadásán Korbuly Levente, az intézmény igazgatója elmondta, a kaszinó megnyitása óta folyamatosan dolgoznak az épület körüli terület megújításán.
– Most mintegy 80 millió forinttal támogattuk a terület felújítását, így a Kassai téren és a Kacsóh Pongrác utcában 90 parkolóhely létesült – mondta Korbuly Levente. – Emellett a szakemberek több mint egy tucat facsemetét és elültettek, az épület mögött pedig egy kutyafuttatót is sikerült kialakítani. Nagy örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhatunk a környék megújulásához, és bízunk abban, hogy a kerület lakói örömmel veszik birtokba a területet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.