2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XV.kerület

Zöld terület és parkoló újult meg

Atlantis_01_KB

A kaszinó 80 millió forinttal járult hozzá a tér megújulásához

Megújult a Nagy Lajos király útján található kaszinó előtti zöld terület és parkoló, amihez az intézmény is többmilliós támogatást adott.

Mint azt a terület átadásán Korbuly Levente, az intézmény igazgatója elmondta, a kaszinó megnyitása óta folyamatosan dolgoznak az épület körüli terület megújításán.
– Most mintegy 80 millió forinttal támogattuk a terület felújítását, így a Kassai téren és a Kacsóh Pongrác utcában 90 parkolóhely létesült – mondta Korbuly Levente. – Emellett a szakemberek több mint egy tucat facsemetét és elültettek, az épület mögött pedig egy kutyafuttatót is sikerült kialakítani. Nagy örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhatunk a környék megújulásához, és bízunk abban, hogy a kerület lakói örömmel veszik birtokba a területet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.