EUR: 317,57 Ft
CHF: 279,76 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Borított! Sarka Kata kiteregette a szennyest!

Egyre inkább bebizonyosodni látszik, hogy Sarka Kata és férje nem tudnak békésen, csendesen elválni egymástól.

Míg korábban a műsorvezető tagadta, hogy máris barátnője lenne, addig Kata ezt most a saját közösségi oldalán cáfolja meg.


Hiába állították korábban, hogy a sajtó és a nyilvánosság kizárásával szeretnék rendezni megromlott házasságuk lezárását, hol a szépség, hol pedig Hajdú Péter tesz vagy mond valamit, ami miatt a másik kiakad.

Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Frizbi műsorvezetője Szily Nórának beszélt kapcsolatuk megromlásának okairól. Akkor azt mondta, egy hozzá közel álló ember árulta el, amit soha nem fog tudni megbocsátani.


„Amikor nyáron arra jöttem haza, hogy üres volt a ház, Kata elköltözött a gyerekekkel, és én egy órát sírtam a gyerekszobában – ő volt az első, akit felhívtam. Nyilván túl közel engedtem magamhoz egy kígyót, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak. Teljesen félreismertem valakit, aki az életünk része volt. Mindent megosztottam vele. Nem fogom elmondani, hogy mivel árult el, de amit tett, az megbocsájthatatlan” – jelentette ki akkor Hajdú Péter.

Majd felröppent a hír, hogy a tévés máris talált magának valakit, aki segít a vigasztalódásban, ezt Hajdú cáfolta.

Eddig még Sarka Kata is tartotta magát és nem kommentálta ezt a hírt. Most azonban történhetet valami, mert Kata a közösségi oldalon árulta el, tudja, hogy van valakije az exének.

A történet pikantériája, hogy még azt az üzenetet is kiposztolta profiloldalára, amit egy ismeretlen jóakaró küldött neki, hogy leleplezze Hajdút.

Kata nem bírta tovább. Rajongóinak is megmutatta, milyen üzenetet kapott. Ráadásul a hozzáírt sorok is önmagukért beszélnek. A fiatalasszony úgy gondolja, nem elegáns, hogy Péter az áldozat szerepében tetszeleg. Szeretné, ha mindenki megtudná az igazságot. 

Hajdú Péter egyébként közel fél év eltelte után januárban beadta a válókeresetet. Persze, mint az legtöbbször lenni szokott, mindketten mást és mást mondanak arról, hogy ki miatt romlott meg annyira a kapcsolatuk, hogy azt már a két közös gyerek érdekében sem tudják megmenteni.

A műsorvezető szerint ő mindent megtett, de felesége nem. – Én minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy kibéküljünk, Kata pedig minden tőle telhetőt megtett, hogy ez ne sikerüljön! Többször leültünk és megbeszéltük, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat, de nem sikerült, és ennek nem én vagyok az oka –állította a Lokálnak Hajdú Péter, akinek egész egyszerűen elege lett ebből a se veled, se nélküled helyzetből.

Ezzel szemben a szépség szerint teljesen más az oka annak, hogy válni akarnak. – A gondjaink mértéke már abnormálisra nőtt, és mint társ csalódtam benne. Én a világon mindent megtettem az elmúlt tíz évben ezért a házasságért, és nem érzem, hogy hibáztam volna. Sohasem hanyagoltam el Petit, mégis megtörtént, ami történt, így nem volt más választásom, lépnem kellett – mondta már akkor is sokat sejtetően Kata.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nagymamája miatt lett divattervező Sármán Nóra

    Nagymamája miatt lett divattervező Sármán Nóra

    Sármán Nóra, hazánk egyik leghíresebb menyasszonyiruha-tervezője szó szerint belenőtt a divattervezésbe. Varrni nagymamájától tanult meg, ám mint mondja, kislányként még nem sejtette, hogy egy-egy kollekció mögött milyen kemény munka van.

  • Lefejezték Puff Daddyt

    Lefejezték Puff Daddyt

    Egyelőre még nem tudni, hogy szándékos, vagy véletlen rongálás történt a New York-i Madam Tussaud’s múzeumban, ám az biztos, hogy a legendás rapper, Sean Combs, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Puff Daddy, aki manapság már csak P.