2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Bowie fia gazdit keres az apjáról elnevezett kutyának

bowie kutyu2Egy walesi kutyamenhely keres gazdit a David Bowie-nak elnevezett kutyának.

Ennek oka egészen egyszerű: akárcsak a legendás zenész, a kutyus szemei is más-más színűek. A gazdikereséshez csatlakozott Bowie fia, Duncan Jones is, aki közösségi oldalán megosztotta a négylábú Bowie fotóját.

– Nekem is kijutott egy ilyen fura alak, és imádtam. Remélem, a Bowie közelében lakók között akad olyan, aki befogadná. Valaki? – írta a kép mellé.

Az ebnek egyébként november óta nem találnak gazdát, mert furcsa tekintete elriasztotta az embereket. Miután Jones a maga közel háromszázezres rajongótáborával is becsatlakozott, minden bizonnyal hamar otthonra talál a kutya.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.