2018. április 24., kedd
György

Belföld

Elfogták! Ő gyilkolta meg 14 évvel ezelőtt Esztert

A rendőrök elfogtak egy 36 éves férfit, aki a gyanú szerint 2003-ban ölt meg egy fiatal lányt Győrben.

Az egyenruhások 2017. január 11-én a hajnali órákban fogták el S. A. gönyűi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 14 évvel ezelőtt Győrben, Sashegypusztán megölt egy 22 éves lányt.


A nyomozók a férfit a megyei rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsított kihallgatása jelenleg folyamatban van.

A borzalmas gyilkosságról szinte minden újság beszámolt, miután a meggyilkolt Eszter brutálisan összevert holttestére egy kutyáját sétáltató nő megtalálta Győrben a Mosoni-Duna töltésénél.

A kegyetlen gyilkosságról annyit lehetett tudni, hogy a tettes fojtogatta és összeverte, majd megerőszakolta a lányt.

A nyomozás során kiderült, többen is láttak a gyilkosság közelében egy bordó autót, aminek a megtalálásának érdekében még nyomravezetői díjat is felajánlott akkor a rendőrség. Bár egy szemtanú segítségével sikerült beazonosítani a titokzatos kocsi típusát, az elkövetőnek eddig nem akadtak nyomára.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Még csak kedd?!

    A nap képe: Még csak kedd?!

    Nem mindennapi módon fejezte ki nemtetszését az a teknős, akinek nem volt kedve a modellt állni a fényképezőnek, így “bemutatott” Mark Fitz természetfotósnak.

  • Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Az elmúlt tíz évben Budapest lett a „filmesek Mekkája.” A legnézettebb francia tévé, a TF1 stábja 12 perces riportban kereste a választ arra, hogy minek köszönhető a magyar főváros vonzereje.