EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Belföld

Elfogták! Ő gyilkolta meg 14 évvel ezelőtt Esztert

A rendőrök elfogtak egy 36 éves férfit, aki a gyanú szerint 2003-ban ölt meg egy fiatal lányt Győrben.

Az egyenruhások 2017. január 11-én a hajnali órákban fogták el S. A. gönyűi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 14 évvel ezelőtt Győrben, Sashegypusztán megölt egy 22 éves lányt.

A nyomozók a férfit a megyei rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsított kihallgatása jelenleg folyamatban van.

A borzalmas gyilkosságról szinte minden újság beszámolt, miután a meggyilkolt Eszter brutálisan összevert holttestére egy kutyáját sétáltató nő megtalálta Győrben a Mosoni-Duna töltésénél.

A kegyetlen gyilkosságról annyit lehetett tudni, hogy a tettes fojtogatta és összeverte, majd megerőszakolta a lányt.

A nyomozás során kiderült, többen is láttak a gyilkosság közelében egy bordó autót, aminek a megtalálásának érdekében még nyomravezetői díjat is felajánlott akkor a rendőrség. Bár egy szemtanú segítségével sikerült beazonosítani a titokzatos kocsi típusát, az elkövetőnek eddig nem akadtak nyomára.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hét kérdéskör szerepel majd a nemzeti konzultáción

  Hét kérdéskör szerepel majd a nemzeti konzultáción

  Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

 • Magyarország támogatja Románia OECD-tagságát

  Magyarország támogatja Románia OECD-tagságát

  Magyarország támogatja Románia felvételét a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetbe (OECD), miután Liviu Dragnea, a román kormány fő erejét adó Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke ígéretet tett a marosvásárhelyi iskolahelyzet megoldására – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.

 • Soros 2015-ben vázolta fel tervét

  Soros 2015-ben vázolta fel tervét

  Soros György milliárdos spekuláns 2015 júliusában a Financial Timesban vázolta fel elképzeléseit, amelyek szerint az uniónak évente egymillió bevándorlót kell befogadnia és egy állandó, kötelező mechanizmus révén kell szétosztania a tagállamok között – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.