EUR: 326,30 Ft
CHF: 289,66 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Elképesztően dögösek, nézd meg Miss Universe bombázóit!

Pár óra múlva kiderül, hogy kinek a fejére kerül a korona a Miss Universe szépségversenyen. A Lokál bemutatja a legnagyobb esélyeseket! Vigyázat, gyönyörűek!

/Fotó: Facebook

Veronika /Fotó: Facebook

Élőben szurkolhatnak a FEM3 nézői az univerzum legszebb magyar lányának. A csatorna a Fülöp-szigeteken zajló 65. Miss Universe világdöntőt január 30-án 00:50 perctől élőben közvetíti majd.


A nagyszabású showműsor házigazdája a népszerű amerikai komikus, Steve Harvey lesz, míg a backstage-be a világhírű plus size modell, Ashley Graham nyújt betekintést. A gyönyörű versenyzők között ott van a 24 éves Bódizs Veronika, aki tavaly novemberben nyerte el a Miss Universe Hungary címet. Veronika megkoronázása óta nagyon tudatosan készül a döntőre. Néhány héttel ezelőtt a verseny helyszínére utazott, ahol a másik 85 lánnyal együtt nagyon szoros napirendet követve készülnek az élő adásra. A döntőben a versenyzők több körben is felvonulnak majd, először koktélruhában, majd a top12-be jutott versenyzőt fürdőruhában is láthatják a nézők. A show-n fellépőként részt vesz Flo Rida és a Boyz II Men együttes is. Az élő adás előtt és után, valamint a szünetekben a FEM3 stúdiójában a 2014-es hazai verseny győztese, Kelemen Henrietta és Kinter Oszkár elemzik a látottakat. A stúdióműsor vendége lesz Vajna Tímea, a Miss Universe Hungary tulajdonosa, valamint a tavalyi győztes, Nagy Nikoletta, Zsidró Tamás mesterfodrász és Ordasi Zsolt stylist is.

Bódizs Veroniának nagyon szurkolunk! Hisz mindent megtett azért, hogy jól teljesítsen. Nehéz időszakot él át, hisz nemrég szakított. Párja ugyanis nem akarta, hogy induljon a megmérettetésen. Veronika azonban hitt az álmaiban és királynő akart lenni. Nagy előnynek érzi, hogy angol nyelven folytatja tanulmányait, hiszen ha ő nyer, a világversenyen is könnyebben helyt tud állni.


– Imádlak titeket és ígérem, hogy a legjobb formámat hozom a döntőn. Nekem ez nem a külsőről szól és a zsűri is egy bizonyos személyiséget keres. Bárhogyan is dönt én már nyertesnek érzem magam. Segítettünk éhezőknek, gyerekeknek és szegényeknek valamint megismerhettem a helyi kultúrát. Nagyon sok jótékonyságot tervezek a verseny utánra és alig várom, hogy megvalósíthassam. Annyi kedvességet és odafigyelést kapok az emberektől, amit sose felejtek el és biztosan visszajövök majd – üzente a közösségi oldalán Veronika.

Egyébként korábban megnyerte a Miss Extrém alversenyt is, ahol cápák közé kellett merülnie. Nézd meg ITT hogy sikerült!

Reméljük Veronika is bejut a legszebbek közé, de megmutatjuk a legnagyobb ellenfeleit!

Kapcsolódó Cikkek

 • Cserpes Laura: Elfogadtam önmagam

  Cserpes Laura: Elfogadtam önmagam

  Nemrég jótékonysági gardróbvásárt rendezett Mihalik Enikő, ahol a hazai sztárvilág színe-java tiszteletét tette, sőt, valamennyien ruhákat is felajánlottak.

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.