EUR: 313,02 Ft
CHF: 272,29 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

Előzenekarokat keres új turnéjához Bon Jovi

Versenyt hirdetett a Bon Jovi amerikai rockegyüttes, hogy kiválassza azokat a zenekarokat és énekeseket, akik a nyitóprodukciókat adják elő a zenekar hamarosan induló turnéjának egyes állomásain.

A jelentkezők saját szerzeményekkel nevezhetnek a versenybe, videóikat a Bon Jovi honlapjára, Facebook-oldalára vagy a turnét szervező Live Nation ügynökség Facebook-oldalára tölthetik fel.


A tíz döntőst az ügynökség, a végső győzteseket a Bon Jovi menedzsmentje választja ki, amely arról is dönt, hogy a kiválasztott előadók a turné melyik állomásán lépjenek színpadra egy-egy 20 perces műsorral.

“Minden híres együttes kicsiben kezdte, és fellépésről fellépésre alapozta meg a hírnevét” – fogalmazott Jon Bon Jovi a versenyt beharangozó közleményben, amely az együttes honlapján olvasható.


“Ez olyan lehetőség, amelyet mi is megkaptunk annak idején, és amelyet most mi is meg akarunk adni másoknak. Ha készen állsz az arénaszínpadra, küldd el a videódat és csatlakozz hozzánk a rockzene világának legnagyszerűbb közönségei előtt” – tette hozzá.

A New Jersey állambeli Sayreville-ben alakult Bon Jovi annak idején a legnagyobb nevek, köztük a ZZ Top, a Scorpions, a Kiss és Ted Nugent előzenekara is volt.

A jelentkezés feltétele, hogy a produkción legyen szórakoztató, kreatív és eredeti. A káromkodást, meztelenséget, erőszakot, kábítószer- és alkoholfogyasztást, termékelhelyezést tartalmazó vagy bármely közösséget sértő produkciókat kizárják a versenyből.

A Bon Jovi This House Is Not For Sale elnevezésű turnéja február 8-án indul a dél-karolinai Greenville-ből és jelenleg az április 11. (Toronto) a koncertsorozat utolsó dátuma, de várhatóan újabb állomásokat is bejelentenek. Az együttes honlapján csak észak-amerikai koncerthelyszínek szerepelnek.

A Bon Jovi harmadszor hirdetett előzenekar-választó versenyt. Először 2006-ban, majd 2010-ben csatlakoztak helyi és regionális előadók az együttes aktuális turnéjához.

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.