EUR: 307,42 Ft
CHF: 282,11 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Külföld

Három éve a legnagyobb nézettséget hozta a Golden Globe-díjátadó

A hét trófeát is bezsebelő Kaliforniai álom című musical mellett a gála televíziós közvetítése is diadallal zárta a vasárnap esti Golden Globe-díjátadót: három éve nem nézték annyian a műsort, mint most.

A Jimmy Fallon vezette ceremónia, amelyet az NBC televízió sugárzott élőben, 20 millió nézőt ültetett a képernyők elé. A hirdetők célcsoportjából, a 18-49 éves korosztályból 5,6 százalékos volt a nézettség.

A legtöbb díjátadó gála évek óta küzd az egyre nehezebben megnyerhető közönségért. A Golden Globe-díjátadót 2015-ben 19,3 millióan, tavaly pedig már csak 18,5 millióan nézték Észak-Amerikában – emlékeztetett a variety.com.

2008 óta az idei volt a második legnagyobb nézettségű Golden Globe-gála. Az utóbbi nyolc évben csak 2014-ben ért el a műsor ennél nagyobb, 20,8 milliós nézőszámot, akkor Tina Fey és Amy Poehler vezette a ceremóniát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Moszkvában őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet négy tagját, akik merényletekre készültek az orosz főváros közlekedési hálózatának objektumai ellen – közölte csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy orosz újságírót egy szibériai kisvárosban, a helyi hatóságok csütörtöki közlése szerint az illetőt munkájával kapcsolatban ölhették meg, de egyelőre nem tudják, hogy milyen indítékkal.