2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Megkezdődött a Sarka–Hajdú háború!

A Frizbi műsorvezetője határozottabb, mint valaha, és fél év huzavona után beadta a válókeresetet a bíróságon. Úgy érzi, felesége nem volt partner abban, hogy béküljenek, míg Sarka Kata szerint a showman a házasságukat is pénzzel akarta megmenteni. Úgy tűnik, békés válásról nem nagyon lesz szó…

Pár hete még úgy gondolták, válásra és újrakezdésre is van esélyük, az új év azonban pontot tett a sztárpár házasságára. Sarka Kata a nyáron elköltözött a showmannel közös otthonukból, de idáig mindketten úgy nyilatkoztak, hogy a külön töltött idő alatt is próbálják menteni a menthetőt. Mára egyértelművé vált, hogy ez nem sikerült, egyre több csipkelődő megjegyzéssel üzennek egymásnak a sajtón keresztül. Péter szerint azonban mindez nem rajta múlt.
– Én minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy kibéküljünk, Kata pedig minden tőle telhetőt megtett, hogy ez ne sikerüljön! Többször leültünk és megbeszéltük, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat, de nem sikerült, és ennek nem én vagyok az oka. Szerettem volna, ha a gyerekeink nem csonka családban nőnek fel, és küzdöttem, hogy egy család maradjunk. Itt volt fél év rá, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, és ha tényleg szeretjük egymást, és mindketten úgy érezzük, hogy a család a legfontosabb, akkor igenis rendeljünk alá ennek mindent. Nem így lett, de az én lelkiismeretem tiszta – fakadt ki a Lokálnak Hajdú Péter, akinek egész egyszerűen elege lett ebből a se veled, se nélküled helyzetből.
Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor

– Ennek a csikicsuki állapotnak nincs értelme, tovább kell lépni. Nagyon-nagyon sajnálom, őrült nehéz az elválás, nem beszélve arról, mennyire hiányoznak a gyerekeim, hogy nem láthatom őket minden este és minden reggel, de túl rövid az élet ehhez a boldogtalansághoz, és tudomásul vettem, hogy tovább kell lépni – eszmélt fel a producer a fél éve húzódó kálváriából, de leszögezte: ez nem azt jelenti, hogy új szerelmet talált.
– Hallottam az állítólagos egyetemista barátnőmről. Nos, az igazság az, hogy nekem nincs barátnőm, de abszolút nyitott vagyok, nyitott szemmel járok, mert úgy gondolom, Katával nekünk már máshol kell keresnünk a boldogságot – öntött tiszta vizet a pohárba a műsorvezető, akinek a felesége egészen másképp látja a dolgokat.
A Lokál megkereste Sarka Katát, aki egyáltalán nem ért egyet férjével, sőt, a showman kijelentéseinek szöges ellentétét gondolja.
Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor


– Peti egyik állítása sem igaz. Én igenis vártam, és egyáltalán nem zárkóztam el a béküléstől, de ő gyakorlatilag semmit sem tett. Vártam, hogy bizonyítson, hogy minden más lesz, hogy megváltoznak a dolgok. Vártam az odafigyelést, a törődést. Az, hogy az ember  kap száz szál rózsát, egy márkás táskát vagy egy luxusutazást, nem azt jelenti, hogy a másik mindent megtesz érte. Én nem ezt vártam, egész másról kellett volna szólnia a dolognak. Arról, amit pénzért nem lehet megvenni – mondta csalódottan a kétgyerekes anyuka, akinek a férje boldogságkereséséhez is volt egy-két keresetlen szava.
– Sok sikert kívánok neki, hogy más oldalán találja meg a boldogságot. Sőt, tudom is, hogy már sikerült neki. Úgyhogy rendben is van minden úgy, ahogy alakult – zárta keserédes szavakkal a beszélgetést Kata.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.