2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Mexikóban bujkál Carrie Fisher lánya – Fotó!

Mexikóba menekült az emlékek és a lesifotósok hada elől a néhai Carrie Fisher lánya, Billie Lourd és szerelme, az Alkonyat-filmek sztárja, Taylor Lautner.

A pár a Scream Queens – Gyilkos történet című sorozat második évadának forgatásán jött össze, és azóta is elválaszthatatlanok. Taylor az utóbbi hetekben minden nyilvános fellépését lemondta, hogy szerelmével lehessen, akinek nemcsak az édesanyja, de szeretett nagymamája, az Oscar-jelölt Debbie Reynolds elvesztését is fel kellett dolgoznia. Mint ismeretes, a 84 éves színésznő egy nappal a Leia hercegnőként ismert 60 éves lánya halála után kapott agyvérzést.

Billie Lourd vacations in Cabo with boyfriend Taylor Lautner. after deaths of mother Carrie Fisher and grandmother Debbie Reynolds. Billie put the dark overcast days in LA behind her as she soaked up the sun in a lounger alongside Lautner., Image: 310777422, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

/Fotó: Profimedia, Splash – Instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

    Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

    A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

  • Tetoválással nehezebb munkát találni?

    Tetoválással nehezebb munkát találni?

    Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.