2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Vége a Sarka-Hajdú házasságnak

Hivatalosan is véget ért egy tündérmese: Sarka Kata tegnap a Facebook-oldalán jelentette be, hogy házasságát véglegesen lezárta Hajdú Péterrel. Mindeközben a showmant hírbe hozták egy egyetemista lánnyal, de Péter tagadja, hogy bárkivel is randevúzna.

Hosszú hónapok találgatásait zárta rövidre Sarka Kata tegnap hivatalos Facebook-oldalán, amikor bejelentette, hogy véget ért a házassága Hajdú Péterrel. Az okokat nem akarta részletezni, csak annyit írt, hogy a jövőben a két gyermekére szeretne teljes erővel koncentrálni, amiről korábban már nyilatkozott a Lokál Extrának.


– Bármit is mondanak, vitathatatlan, hogy mindkettőnknek a gyerekeink a legfontosabbak, és szeretnénk, hogy minél kevesebbet érezzenek meg a gondjainkból. Természetesen Peti is rengeteget foglalkozik velük, a mindennapi munka oroszlánrésze viszont az én feladatom: a reggeli indulás, az uzsonnacsomagolás és a tanulás – mesélte korábban Kata.hajdu peter csalad_facebook
Valószínűleg az sem segíthetett túl sokat a válságban lévő egykori álompáron, hogy a Story magazin legfrissebb számában megszellőztették: Hajdú már feldolgozta házassági kudarcát, sőt a bulvárlap állítása szerint egy egyetemista lánnyal randizgat. A showman a megjelenést követően ingerült üzenetben osztotta meg véleményét a cikkel kapcsolatban.

„A mai velem kapcsolatos bulvár hírek margójára: nem igaz, hogy egyetemista lánnyal randiznék és nem igaz, hogy új barátnőm van! Bár 6 hónap különélés után simán beleférne, ha randiznék bárkivel is, de nincs új kapcsolatom, nincs új barátnőm! Szólni fogok, ha lesz!” – üzente Hajdú a hivatalos oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Túl szexi nagyi – Fotók!

  Túl szexi nagyi – Fotók!

  Hosszú szőke hajzuhatag, bomba test – Gina Stewartról azt hihetnénk, hogy egy fiatal modell, aki szexi képeivel szeretne bekerülni a divatszakmába.

 • Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  A 65 éves David Hasselhoff harmadszor is „igába hajtja a fejét”. A Knight Rider és a Baywatch sztárja két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét, a 37 éves Hayley Robertst.

 • Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein.