EUR: 303,82 Ft
CHF: 267,25 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Vége a Sarka-Hajdú házasságnak

Hivatalosan is véget ért egy tündérmese: Sarka Kata tegnap a Facebook-oldalán jelentette be, hogy házasságát véglegesen lezárta Hajdú Péterrel. Mindeközben a showmant hírbe hozták egy egyetemista lánnyal, de Péter tagadja, hogy bárkivel is randevúzna.

Hosszú hónapok találgatásait zárta rövidre Sarka Kata tegnap hivatalos Facebook-oldalán, amikor bejelentette, hogy véget ért a házassága Hajdú Péterrel. Az okokat nem akarta részletezni, csak annyit írt, hogy a jövőben a két gyermekére szeretne teljes erővel koncentrálni, amiről korábban már nyilatkozott a Lokál Extrának.

– Bármit is mondanak, vitathatatlan, hogy mindkettőnknek a gyerekeink a legfontosabbak, és szeretnénk, hogy minél kevesebbet érezzenek meg a gondjainkból. Természetesen Peti is rengeteget foglalkozik velük, a mindennapi munka oroszlánrésze viszont az én feladatom: a reggeli indulás, az uzsonnacsomagolás és a tanulás – mesélte korábban Kata.hajdu peter csalad_facebook
Valószínűleg az sem segíthetett túl sokat a válságban lévő egykori álompáron, hogy a Story magazin legfrissebb számában megszellőztették: Hajdú már feldolgozta házassági kudarcát, sőt a bulvárlap állítása szerint egy egyetemista lánnyal randizgat. A showman a megjelenést követően ingerült üzenetben osztotta meg véleményét a cikkel kapcsolatban.

„A mai velem kapcsolatos bulvár hírek margójára: nem igaz, hogy egyetemista lánnyal randiznék és nem igaz, hogy új barátnőm van! Bár 6 hónap különélés után simán beleférne, ha randiznék bárkivel is, de nincs új kapcsolatom, nincs új barátnőm! Szólni fogok, ha lesz!” – üzente Hajdú a hivatalos oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.