2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Vége a Sarka-Hajdú házasságnak

Hivatalosan is véget ért egy tündérmese: Sarka Kata tegnap a Facebook-oldalán jelentette be, hogy házasságát véglegesen lezárta Hajdú Péterrel. Mindeközben a showmant hírbe hozták egy egyetemista lánnyal, de Péter tagadja, hogy bárkivel is randevúzna.

Hosszú hónapok találgatásait zárta rövidre Sarka Kata tegnap hivatalos Facebook-oldalán, amikor bejelentette, hogy véget ért a házassága Hajdú Péterrel. Az okokat nem akarta részletezni, csak annyit írt, hogy a jövőben a két gyermekére szeretne teljes erővel koncentrálni, amiről korábban már nyilatkozott a Lokál Extrának.


– Bármit is mondanak, vitathatatlan, hogy mindkettőnknek a gyerekeink a legfontosabbak, és szeretnénk, hogy minél kevesebbet érezzenek meg a gondjainkból. Természetesen Peti is rengeteget foglalkozik velük, a mindennapi munka oroszlánrésze viszont az én feladatom: a reggeli indulás, az uzsonnacsomagolás és a tanulás – mesélte korábban Kata.hajdu peter csalad_facebook
Valószínűleg az sem segíthetett túl sokat a válságban lévő egykori álompáron, hogy a Story magazin legfrissebb számában megszellőztették: Hajdú már feldolgozta házassági kudarcát, sőt a bulvárlap állítása szerint egy egyetemista lánnyal randizgat. A showman a megjelenést követően ingerült üzenetben osztotta meg véleményét a cikkel kapcsolatban.

„A mai velem kapcsolatos bulvár hírek margójára: nem igaz, hogy egyetemista lánnyal randiznék és nem igaz, hogy új barátnőm van! Bár 6 hónap különélés után simán beleférne, ha randiznék bárkivel is, de nincs új kapcsolatom, nincs új barátnőm! Szólni fogok, ha lesz!” – üzente Hajdú a hivatalos oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.