EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,39 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Carrie Fisher lánya belerokkant a gyászba

Hónapokkal édesanyja, a Star Wars Leia hercegnőjeként megismert Carrie Fisher tragikus halála után sem tudta feldolgozni elvesztését egyetlen lánya, Billie Lourd.

A 24 éves színésznő újabb közös fényképet osztott meg magáról és édesanyjáról. Lourd továbbra sem vállal nyilvános szerepléseket. A dolgot csak súlyosbítja, hogy több közeli barátja szerint Billie egyre több jelét mutatja a depressziónak, és sokan attól félnek, hogy édesanyjához hasonlóan ő is a drogokban fogja keresni a vigaszt.


Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.