EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Extra

Ganxsta Zolee színésznek állt – Videó!

A rövidfilm kategóriában Oscar-díjra jelölt Mindenki rendezője, Deák Kristóf legújabb alkotásában, az Eszméletlen című sorozatban Ganxsta Zolee is szerepet kapott, akinek bár nem a színészkedés a fő profilja, nagyon élvezte a forgatást.

A minisorozat szokatlan élethelyzetet mutat be morbid komikummal fűszerezve: egy kómás beteg mindennapjait ismerjük meg, aki mindent lát és hall, de csípős megjegyzéseit kénytelen monológként magába folytatni. A 3-4 perces, rövid részekből álló sorozat főszereplője Géza, aki talpig befáslizva fekszik kómában. Csendben figyel, mindent lát és hall, még azokat a borzasztó dolgokat is, amelyekkel látogatói és a kórház személyzete elhalmozzák. Az eredetileg tíz epizódosra tervezett szériában több, mint negyven szereplő megfordul majd, többek között olyan ismert személyek is, mint Ganxsta Zolee.


-A minisorozatban saját magamat játszottam egy nagyon rövid jelenetben. Két mondat volt a szerepem, de ahogy ott álltam az agyonfáslizott férfi ágya fölött, és láttam, hogy szegénynek kilóg a haja a kötés alól, improvizáltam, és azt mondtam neki, hogy olyan hajad van, mint Tintinnek. A készítőknek annyira tetszett ez a beszólás, hogy megtartották – mesélte nevetve a rapper, aki nagyon élvezte a forgatást, a vidám társaságot.

-Megtisztelő, hogy rám gondoltak. Szívesen teszek eleget filmes és színházas felkéréseknek, habár nem ez a fő profilom, de nagyon élvezem – mondta a rapper, aki reméli, ő sosem kerül majd hasonló paradox szituációba. Az Eszméletlen című fekete komédiasorozat 1. része február 24-én 20.55-kor láthatja a közönség a Paramount Channel műsorán.


ESZMÉLETLEN dolgokra készüljetek – Az idei Oscar-jelölt Kristof Deák új minisorozata február 24-től a Paramount Channel műsorán!

Posted by Paramount Channel Hungary on Donnerstag, 23. Februar 2017

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.