EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

Letisztultabb Pásztor Anna a szomszédban

Vecsésen koncertezik az Anna and the Barbies jövő hétvégén. A sikeres tavalyi Utópia elnevezésű turné után idén az új dalokkal felvértezve állnak színpadra Pásztor Annáék. Az általában meghökkentő, extrém fellépőruhákat választó díva idén nagyobb hangsúlyt helyezne a dalok mondanivalójára, amihez egy atléta is elég.

– Hosszú idő telt el koncert és próbák nélkül a téli időszakban, ez az első pár fellépés után kicsit megviseli a hangszálaimat – magyarázta lapunknak Pásztor Anna, miért suttogva beszél az interjú közben. A zenekar múlt héten elkezdte a tavaszi turnét, amelynek egyik állomása a közelben, Vecsésen lesz, március elején. – Nagyon hiányzott már a zenélés a leállás alatt, enélkül leáll a vérkeringésem. Már csak azért is vártam az újrakezdést, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen jó az új dalok fogadtatása. A rádiók egyelőre nem játsszák a Karjaidban vagy a Négyeshatos című számokat, mégis szájról szájra terjednek, hiába csak néhányszor vittük eddig színpadra, a nézők kívülről fújják őket.


Anna már tavaly úgy fogalmazott, elképzelhető, hogy a hatalmas színpadi körítést, amelyben vad dívaként tündököl, a jövőben háttérbe szorítja, és a banda letisztultabb színpadképpel lép fel a jövőben.

– Lehet, hogy most jött el ennek az ideje. Annyira erős a mondanivaló, hogy szeretnénk, ha erre több figyelem jutna. A múlt heti koncerteken csak egy atléta volt rajtam, semmi extrém díszítést nem viseltem. Azért egy-két kiegészítő vagy a harci festés persze elmaradhatatlan – tette hozzá nevetve.


Koncert:

Március 4. 19 óra

Bálint Ágnes Kulturális Központ, Vecsés, Telepi út 43.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.