EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

Letisztultabb Pásztor Anna a szomszédban

Vecsésen koncertezik az Anna and the Barbies jövő hétvégén. A sikeres tavalyi Utópia elnevezésű turné után idén az új dalokkal felvértezve állnak színpadra Pásztor Annáék. Az általában meghökkentő, extrém fellépőruhákat választó díva idén nagyobb hangsúlyt helyezne a dalok mondanivalójára, amihez egy atléta is elég.

– Hosszú idő telt el koncert és próbák nélkül a téli időszakban, ez az első pár fellépés után kicsit megviseli a hangszálaimat – magyarázta lapunknak Pásztor Anna, miért suttogva beszél az interjú közben. A zenekar múlt héten elkezdte a tavaszi turnét, amelynek egyik állomása a közelben, Vecsésen lesz, március elején. – Nagyon hiányzott már a zenélés a leállás alatt, enélkül leáll a vérkeringésem. Már csak azért is vártam az újrakezdést, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen jó az új dalok fogadtatása. A rádiók egyelőre nem játsszák a Karjaidban vagy a Négyeshatos című számokat, mégis szájról szájra terjednek, hiába csak néhányszor vittük eddig színpadra, a nézők kívülről fújják őket.


Anna már tavaly úgy fogalmazott, elképzelhető, hogy a hatalmas színpadi körítést, amelyben vad dívaként tündököl, a jövőben háttérbe szorítja, és a banda letisztultabb színpadképpel lép fel a jövőben.

– Lehet, hogy most jött el ennek az ideje. Annyira erős a mondanivaló, hogy szeretnénk, ha erre több figyelem jutna. A múlt heti koncerteken csak egy atléta volt rajtam, semmi extrém díszítést nem viseltem. Azért egy-két kiegészítő vagy a harci festés persze elmaradhatatlan – tette hozzá nevetve.


Koncert:

Március 4. 19 óra

Bálint Ágnes Kulturális Központ, Vecsés, Telepi út 43.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.