EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

Letisztultabb Pásztor Anna a szomszédban

Vecsésen koncertezik az Anna and the Barbies jövő hétvégén. A sikeres tavalyi Utópia elnevezésű turné után idén az új dalokkal felvértezve állnak színpadra Pásztor Annáék. Az általában meghökkentő, extrém fellépőruhákat választó díva idén nagyobb hangsúlyt helyezne a dalok mondanivalójára, amihez egy atléta is elég.

– Hosszú idő telt el koncert és próbák nélkül a téli időszakban, ez az első pár fellépés után kicsit megviseli a hangszálaimat – magyarázta lapunknak Pásztor Anna, miért suttogva beszél az interjú közben. A zenekar múlt héten elkezdte a tavaszi turnét, amelynek egyik állomása a közelben, Vecsésen lesz, március elején. – Nagyon hiányzott már a zenélés a leállás alatt, enélkül leáll a vérkeringésem. Már csak azért is vártam az újrakezdést, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen jó az új dalok fogadtatása. A rádiók egyelőre nem játsszák a Karjaidban vagy a Négyeshatos című számokat, mégis szájról szájra terjednek, hiába csak néhányszor vittük eddig színpadra, a nézők kívülről fújják őket.


Anna már tavaly úgy fogalmazott, elképzelhető, hogy a hatalmas színpadi körítést, amelyben vad dívaként tündököl, a jövőben háttérbe szorítja, és a banda letisztultabb színpadképpel lép fel a jövőben.

– Lehet, hogy most jött el ennek az ideje. Annyira erős a mondanivaló, hogy szeretnénk, ha erre több figyelem jutna. A múlt heti koncerteken csak egy atléta volt rajtam, semmi extrém díszítést nem viseltem. Azért egy-két kiegészítő vagy a harci festés persze elmaradhatatlan – tette hozzá nevetve.


Koncert:

Március 4. 19 óra

Bálint Ágnes Kulturális Központ, Vecsés, Telepi út 43.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.