2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

Letisztultabb Pásztor Anna a szomszédban

Vecsésen koncertezik az Anna and the Barbies jövő hétvégén. A sikeres tavalyi Utópia elnevezésű turné után idén az új dalokkal felvértezve állnak színpadra Pásztor Annáék. Az általában meghökkentő, extrém fellépőruhákat választó díva idén nagyobb hangsúlyt helyezne a dalok mondanivalójára, amihez egy atléta is elég.

– Hosszú idő telt el koncert és próbák nélkül a téli időszakban, ez az első pár fellépés után kicsit megviseli a hangszálaimat – magyarázta lapunknak Pásztor Anna, miért suttogva beszél az interjú közben. A zenekar múlt héten elkezdte a tavaszi turnét, amelynek egyik állomása a közelben, Vecsésen lesz, március elején. – Nagyon hiányzott már a zenélés a leállás alatt, enélkül leáll a vérkeringésem. Már csak azért is vártam az újrakezdést, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen jó az új dalok fogadtatása. A rádiók egyelőre nem játsszák a Karjaidban vagy a Négyeshatos című számokat, mégis szájról szájra terjednek, hiába csak néhányszor vittük eddig színpadra, a nézők kívülről fújják őket.


Anna már tavaly úgy fogalmazott, elképzelhető, hogy a hatalmas színpadi körítést, amelyben vad dívaként tündököl, a jövőben háttérbe szorítja, és a banda letisztultabb színpadképpel lép fel a jövőben.

– Lehet, hogy most jött el ennek az ideje. Annyira erős a mondanivaló, hogy szeretnénk, ha erre több figyelem jutna. A múlt heti koncerteken csak egy atléta volt rajtam, semmi extrém díszítést nem viseltem. Azért egy-két kiegészítő vagy a harci festés persze elmaradhatatlan – tette hozzá nevetve.


Koncert:

Március 4. 19 óra

Bálint Ágnes Kulturális Központ, Vecsés, Telepi út 43.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.