2019. március 23., szombat
Emőke

Extra

Madonna újra afrikai ikreket adoptál!

Néhány héttel ezelőtt arról írtak a lapok, hogy Madonna bővítené családját és szeretne két kislányt rökörbe fogadni. Az énekesnő akkor tagadott, a Mirror azonban kiderítette, Madonna már minden szükséges papírt megkapott ahhoz, hogy haza is vigye a kicsiket.

Madonna Daviddel és Mary Jamesel Malawiban Fotó: Profimedia, Barcroft Media

A Mirror értesülései szerint az énekesnő egy Malawai-i négy éves ikerpárt, Esthert és Stellat fogadja örökbe, akiket nemsokára haza is vihet Amerikába. Az adoptálás ahogy az lenni szokott, még nem végleges, egy évig Madonna nevelheti a kicsiket, majd felülvizsgálják, hogy minden rendben van -e a családban, és csak utána mondhatja teljesen magáénak a kit kislányt az énekesnő.


A píparokat Madonna állítólag január 25-én nyújtotta be az illetékes hatóságoknál, épp aznap, amikor a hír kiszivárgása után az énekesnő mindent tagadott. Néhány bennfentes szerint azért nem számolt be a sajtónak tervéről, mert rossz fényt vetett volna az elbírálásra a médiacirkusz. Múlt héten ugyanis néhány helyi lap szerint az énekesnő személyesen, a két kislány társaságában jelent meg a főváros, Lilongwe bírósága előtt, hogy meghallgassák őket.

Madonna és gyermekei nemrég síelni voltak Fotó: instagram

Madonna 2006-ban egy kisfiút, David Bandat, 2009-ben pedig egy kislányt, Mercy Jamest fogadta örökbe, szintén az afrikai Malawiból. A helyiek egy része ellenezte a Madonna általi örökbefogadásokat, és azzal vádolta a kormányt, hogy a külföldiek általi adoptálást tiltó jogszabályt megszegve kivételez a hírességgel.


Madonna 2006-ban egy alapítványt is létesített Raising Malawi néven az ottani árvaházak és más gyermeksegítő intézmények támogatására, a szervezet saját adatai szerint dollármilliókkal segítette a gyermekek nevelését az afrikai országban.

Estherrel és Stellaval együtt az énekesnőnek már hat gyermeke lesz.  A 19 éves Lourdes, Carlos Leonnal való első házasságából született, a 15 éves Rocco, Guy Ritchie fia, majd szintén Malawiból örökbe fogadta Davidet és Marcy Jamest, akik mindketten 11 évesek. A két kislánnyal Madonnának éppen annyi gyermeke lesz, mint Angelina Jolenak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.