EUR: 326,27 Ft
CHF: 289,86 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Megszüntették az eljárást Lagzi Lajcsi ellen

Fellélegezhet Galambos Lajos, ugyanis az egyik ellene folyó eljárás immár lezárulhat. A mulatóskirállyal szemben egy raktártűz kapcsán tett feljelentést a biztosítója, csalás miatt. Most azonban a cég fizetett, így a büntetőeljárás is megszűnt.

Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor

Néhány évvel ezelőtt tűz ütött ki Lagzi Lajcsi birtokán, amelyben egy gazdasági épület porig égett. Lajcsi kárigényt nyújtott be a biztosítójához, de a cég nem akart fizetni, sőt feljelentést tett az ügyben. A nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság végezte, közben pedig a trombitaművész beperelte a biztosítót. Információink szerint Lajcsi több tízmillió forint kártérítést követelt, amiről a biztosító hallani sem akart. Két napja Lajcsi a bíróság épülete előtt széles mosollyal, kézfogással vált el a biztosító képviselőjétől. A Lokált ugyan nem engedték be a tárgyalóterembe, mert üzleti titkokra hivatkozva zárttá tették a tárgyalást, de megtudtuk, az azt követő összeborulás annak szólt, hogy a biztosító a követelt összeg egy részét hajlandó kifizetni. Így pedig Lajcsi büntetőügye is megszűnik.
– A részletekről nem szeretnék tájékoztatást adni, de a károm egy része megtérült, és az eljárás is megszűnik. Egy csontváz kidőlt a szekrényből, és hiszem, hogy a többivel is ez fog történni – nyilatkozta Lajcsi, majd hozzátette: az összeg, amit kapott, nem publikus. A zenész azért valószínűleg nem volt szomorú, hiszen miután elköszönt, egy közeli étteremben pezsgővel koccintott a biztosító jogászával.
A nyomozás egy biztosítási csalás miatt indult, amelyben meg is hallgatták Lajcsit. Négy évvel ezelőtt égett le a boldogasszonypusztai birtokán az egyik raktár. A mulatósművész azért perelt, mert hiába fizette a biztosítási díjat, a tűz után egy fillért sem kapott a társaságtól.


Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.