EUR: 324,29 Ft
CHF: 278,76 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Vadászgépek kísérik Putyint

Már kedd este hattól parkolási tilalmat vezettek be Budapest egyes részein Vlagyimir Putyin csütörtöki budapesti látogatása miatt.

A tilalom egészen aznap éjfélig tart. Putyin gépe – teljes légtérzár mellett – vagy Szlovákia, vagy Szerbia felől lép be a magyar légtérbe. Az orosz elnök gépét – a NATO külön engedélyével – a magyar légtérben a Honvédség Gripenjei is kísérni fogják. Oroszországból két-három Il–96–300 típusú gép száll fel aznap, különböző repterekről és különböző időpontokban. Nem tudni, hogy melyiken ül Putyin.


A landolás után az orosz elnök biztonsági főnöke dönti el, hogy az előzetesen egyeztetett útvonalak közül melyiken jön a konvoj Ferihegyről a belvárosba. A magyar–orosz tárgyalások már ma megkezdődnek, ugyanis Szergej Lavrov orosz külügyminiszter már szerdán hazánkba érkezik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Brüsszel megint Sorost védi

  Brüsszel megint Sorost védi

  Nem nyugszanak a migránspárti uniós bürokraták, ugyanis a Népszava értesülései szerint ma kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő szervezetek ellen kitalált, úgynevezett „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt.

 • Habosan szép az élet

  Habosan szép az élet

  A nagy nyári melegben semmi sem oltja olyan jól az ember szomját, mint egy jó hideg sör. De mit érdemes inni? A boltok polcai tele vannak különböző áru, márkájú és összetételű nedűvel.

 • Gyerekfoci

  Gyerekfoci

  Most, hogy végre vége a vébének (az egész tornán volt vagy 4 jó meccs…) újfent átadhatjuk magunkat az igazi focinak.