EUR: 321,27 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Vallott a Teréz körúti robbantó: Én készítettem a bombát!

Én készítettem a bombát – ezt vallotta tegnap P. László, aki azt is elismerte, hogy ő robbantott tavaly szeptemberben a Teréz körúton. Állítása szerint a két súlyos sebesülést szenvedett rendőrt nem ismerte.

Elismerte a Teréz körúti merénylet gyanúsítottja, hogy ő robbantott, de nem azzal a céllal, hogy bárkit is megöljön – mondta el a PestiSrácok.hu-nak a 23 éves férfi ügyvédje a hétfői kihallgatás szünetében. Azt egyelőre továbbra sem tudni, mi lehetett a támadás indítéka. Brunner Tamás ügyvéd elárulta, ügyfele arról is tájékoztatta az ügyészséget, hogy a bombát ő maga készítette. A helyszínt is ő választotta ki, de nem volt bűntársa, a megsebesült rendőröket nem ismerte személyesen és állítólag a rendőrséggel sem volt problémája.


Mint ismert, a robbantásban két rendőr súlyosan megsebesült, egyikük életveszélyesen. Hosszú ideig tart még a felépülésük, nemrég pedig jótékonysági koncertet szerveztek a tiszteletükre. Szabina és László könnyekig meghatódott az összefogást látva. Korábban Szabina édesanyja, Katalin is nyilatkozott a Lokálnak, ugyanis mindennél jobban szeretné tudni, hogy pontosan mi történt.
– Nap mint nap megkérdezem magamtól, miért történt, bár nem hiszem, hogy a válasz enyhítené azt, amit átélünk – mondta Katalin.

Idősebb P. László a Lokáltól értesült arról, hogy fia tegnap beismerte: ő gyártotta a bombát, ő robbantott a Teréz körúti kapualjban és a merényletben nem voltak társai. A megdöbbent apa nem kívánta kommentálni mindezt, csak annyit mondott: fia nem az az ember, aki más életére tör, talán a fogságban kényszeríthették arra, hogy azt mondja, amit az hatóság hallani akar. Mint mondta, túl sok az ügyben az ellentmondás, gyanúsnak találja mindazt, ami az elmúlt héten történt. Továbbra is hisz a fia ártatlanságában, ha majd személyesen tőle hallja, hogy ő a Teréz körúti merénylő, akkor elhiszi.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.