2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Barátnője 15 éves húgát erőszakolta meg a migráns Pest megyében

Saját élettársa 15 éves húgát erőszakolta meg a gyanú szerint a Pest megyei Kartalon a kameruni Pierre Paul Menyoa, akit azóta nagy erőkkel keresnek a zsaruk. A férfi információink szerint 2015-ben menekültként érkezett Törökországból, tavaly pedig az afrikaiakból verbuvált és azóta a bajnokságból kizárt budapesti focicsapat, az Internationale CDF SE játékosa volt.

Pierre Paul Menyoa ellen szexuális erőszak miatt adtak ki kőrőzést

Kartalon az utcán, a boltban, a kocsmában mindenki csak a döbbenet és rémület hangján beszélt a hétfő esti erőszakról.


– Tartottunk tőle, hogy szörnyűség lesz a vége. Pár hónapja ugyanezt a kislányt egy afrikai férfi már megpróbálta megerőszakolni. Akkor a lány egyik rokona időben rájuk nyitott, majd a támadót végigkergette a fél falun, és amikor utolérte, elverte, mint szódás a lovát. Sajnos a kislánynak hétfőn nem volt szerencséje. Egyedül maradt otthon, a szomszédban lakó nővérének az élettársa pedig átment és megerőszakolta. A kislány zokogva mesélte el a történteket a nagymamájának, ő riasztotta a rendőrséget – mesélte a helyi kocsma egyik vendége.

De hiába rohantak az egyenruhások, a férfi nyomtalanul eltűnt, élettársa azóta sem látta. A Lokál megtudta: az asszony fél éve fogadta otthonába az afrikai férfit, aki egykori edzője szerint valamikor 2015-ben menekültként érkezett Magyarországra. Erről árulkodik a körözési fotón látható, a férfi nyakába akasztott azonosító tábla is, amelyen a 2015-ös dátum áll. Azt viszont nem tudni, vajon a kép a menekültügyi eljárás keretében készült, vagy Menyoát egy büntetőügy miatt rabosították.


Az áldozat nővére hat hónapos terhes volt az afrikai férfitól, közös gyermeküket a múlt héten vesztette el, amitől összeroppant. Amikor pedig megtudta, hogy húgát az ő szerelme erőszakolta meg, végképp összeomlott. Tegnap engedték ki a kórházból, ottjártunkkor csak azt ismételgette, hogy nem akar nyilatkozni senkinek. A Lokál megtalálta az áldozat édesanyját is, aki szintén elzárkózott a válaszadástól. Annyit azonban elárult, kislánya a héten még nem megy iskolába, a nagymama vigyáz rá.

Ebben a kartali utcában történt a nemi erőszak hétfőn

Kizárták a csapatot

Az MLSZ tavaly zárta ki a Budapest I. osztályú bajnokságból az Internationale CDF SE-t, amelyet 2006-ban alapítottak Magyarországon dolgozó vagy egyéb okból itt tartózkodó afrikaiakból. – Azért szerveztük a csapatot Magyarországon élő fiatal afrikaiakból, hogy távol tartsuk őket a bűnözéstől – nyilatkozta korábban Victor Nelson, a csapat vezetője.

Kapcsolódó Cikkek

  • Segítünk megszedni magát piros tojással

    Segítünk megszedni magát piros tojással

    Minden évben eljön az a nap, amikor minden fiú, legény, és férfi elkezd eszeveszettül gondolkozni, hogy Húsvéthétfőn milyen verset mondjon a hagyományos locsolkodás mellé. Van, aki a rövid, frappáns versikékre esküszik, van, aki minden évben marad a bevált „Zöld erdőben jártam” kezdetű mondókánál.

  • Pótlóbuszok járnak Debrecen és Balmazújváros

    Pótlóbuszok járnak Debrecen és Balmazújváros

    A Debrecen-Füzesabony (108-as) vasútvonalon május 2-től várhatóan december 14-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, illetve Balmazújváros és a megyeszékhely között pótlóbuszok szállítják az utasokat – közölte a MÁV Zrt.