2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Belebetegedett a válásba Brad Pitt

Drasztikusan lefogyott és kerüli a nyilvános megjelenéseket Brad Pitt. Az 53 éves színész szervezete szemlátomást egyre kevésbé tolerálja a válása körüli hercehurcát, többen attól tartanak, hogy valamilyen súlyos betegség sújtja a világ legsármosabb színészét.

Egyre rosszabb állapotban van Brad Pitt. A legfrissebb információk szerint a színész sorra mondja le nyilvános megjelenéseit, legutóbb a múlt a vasárnapi Oscar-gálára mondott nemet. A sztárt legutoljára több mint egy hónapja láthatták a rajongók, a Golden Globe-on, ahol sokan megdöbbentek megváltozott külsején: a színész kisfiús sármja már a múlté, helyette beesett és sápadt volt az arca.


A legfrissebb fotóit elnézve Pitt valóban sokat fogyhatott, és közeli barátai szerint egyre nehezebben viseli a viaskodást Angelina Jolie-val hat gyermekük elhelyezését illetően. Többen úgy vélik, hogy a botrányra komolyan ráment Brad egészsége, egy közeli barát állítása szerint szakácsot kellett fogadni a sztár mellé, hogy felhizlalják egy kicsit. A meghökkentő híreket az is alátámasztja, hogy jelenleg nincs előkészületben vagy forgatás alatt álló filmje sem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fenyő Ünnep

  Fenyő Ünnep

  Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet.

 • Hajdú Péter: Azt hittem, rákom van

  Hajdú Péter: Azt hittem, rákom van

  Hajdú Péter saját étterme után az orvosi központját is megnyitotta Törökbálinton. Az egykori tévés nemcsak kiváló üzleti lehetőséget látott az egészségügyben, hanem ő maga is kiemelten figyel arra, hogy ne kapjon el semmilyen betegséget.

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, hogy szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja: egyedül nem megy!