EUR: 309,07 Ft
CHF: 267,67 Ft
2017. október 12., csütörtök
Miksa

Belföld

Fidesz: csak bűncselekmény gyanúja alapján lehet majd lehallgatni valakit

A Fidesz szerint a Jobbik szolgai módon folytatja “a Simicska-lap hazugságait”, annak ellenére, hogy az Igazságügyi Minisztérium már egyértelművé tette: továbbra is csak bűncselekmény gyanúja alapján lehet majd lehallgatni valakit.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója ezt arra reagálva közölte, hogy Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője sajtótájékoztatóján azt mondta, a jobbik ötpárti egyeztetést kér a büntetőeljárási törvény módosításának több passzusáról, köztük a titkos információgyűjtés szabályozásáról.

A Fidesz reagálásában azt írta, a Jobbik és a többi ellenzéki párt is pontosan tudja, hogy csak bűncselekmény gyanúja alapján lehet majd lehallgatni valakit, hiszen az új büntetőeljárási törvény korábban ötpárti támogatást kapott. “Ha a gazda rendel, a csicska teljesít” – minősítette a jobbikos nyilatkozatot a kormánypárt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hulán hullámai

  Hulán hullámai

  Soha nem hittem volna, hogy egyszer meggyőznek, és elmegyek egy „rendkívüli kisugárzású, látású” gyógymasszőrhöz a nyavalyáimmal.

 • Czeglédy bűnszervezete mögött Gyurcsány áll

  Czeglédy bűnszervezete mögött Gyurcsány áll

  Tovább dagad a Czeglédyvel és Gyurcsánnyal kapcsolatos botrány: újabb három gyanúsítottat vettek őrizetbe a Human Operator-féle bűnszervezet ügyében, amelynek Gyurcsány Ferenc DK-elnök cége közel 80 milliós kölcsönt adott.

 • Simicska jobbikos barátjával graffitizett

  Simicska jobbikos barátjával graffitizett

  Jobbik rajongó barátjával festett obszcén feliratokat veszprémi hirdetőoszlopokra múlt héten Simicska Lajos. A titokzatos idegen Müllner László gyömrői barlangász, aki számos jobbikos politikust követ Facebook-oldalán, és támogatja a korábbi gyömrői polgármestert Gyenes Leventét is, akinek szex és drogbotrányai, valamint adócsalás és okirat-hamisítás miatti jogerős bírósági ítélete miatt kellett távozni a polgármesteri székből.