EUR: 324,04 Ft
CHF: 278,61 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Fidesz: Hazudik az Együtt

Az Együtt egy svéd lappal közösen hazudik. Nyilvánvalóan bevándorláspártiak, hiszen Juhásznak és Szigetvárinak fontosabbak a bevándorlók a határt becsülettel védő határőröknél. Megrágalmazták őket pedig semmit nem követtek el. Az Együtt Soros pártja Soros útmutatásának megfelelően bevándorláspárti politikát folytatnak és semmilyen hazugságtól nem riadnak vissza – reagált közleményében a Fidesz a svéd Aftonbladet című napilap cikkére, amiben a szerb-magyar határig eljutott menekültek, valamint az Orvosok Határok Nélkül nevű nemzetközi szervezet képviselői migránsokat érintő fizikai erőszakról számoltak be a magyar hatóságok részéről.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Brüsszel megint Sorost védi

  Brüsszel megint Sorost védi

  Nem nyugszanak a migránspárti uniós bürokraták, ugyanis a Népszava értesülései szerint ma kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő szervezetek ellen kitalált, úgynevezett „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt.

 • Habosan szép az élet

  Habosan szép az élet

  A nagy nyári melegben semmi sem oltja olyan jól az ember szomját, mint egy jó hideg sör. De mit érdemes inni? A boltok polcai tele vannak különböző áru, márkájú és összetételű nedűvel.

 • Gyerekfoci

  Gyerekfoci

  Most, hogy végre vége a vébének (az egész tornán volt vagy 4 jó meccs…) újfent átadhatjuk magunkat az igazi focinak.