2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Belföld

Fidesz: Hazudik az Együtt

Az Együtt egy svéd lappal közösen hazudik. Nyilvánvalóan bevándorláspártiak, hiszen Juhásznak és Szigetvárinak fontosabbak a bevándorlók a határt becsülettel védő határőröknél. Megrágalmazták őket pedig semmit nem követtek el. Az Együtt Soros pártja Soros útmutatásának megfelelően bevándorláspárti politikát folytatnak és semmilyen hazugságtól nem riadnak vissza – reagált közleményében a Fidesz a svéd Aftonbladet című napilap cikkére, amiben a szerb-magyar határig eljutott menekültek, valamint az Orvosok Határok Nélkül nevű nemzetközi szervezet képviselői migránsokat érintő fizikai erőszakról számoltak be a magyar hatóságok részéről.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét

    A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét

    Üzletrész-adásvételi szerződést írt alá Scheer Sándor vállalkozóval a McDonald’s Corporation, a megállapodás értelmében a McDonald’s a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra ruházza át, aki Developmental Licensee (franchise) partnerként fejleszti és üzemelteti a piacon működő McDonald’s éttermeket – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

  • Országgyűlés Hivatala: Legitim a szavazógépek működése

    Országgyűlés Hivatala: Legitim a szavazógépek működése

    Az Országgyűlés Hivatalának álláspontja nem változott, továbbra is szabályosnak tartják a szavazógépek kártya nélküli működését – közölte a hivatal az MTI-vel, miután Demokratikus Koalíció (DK) pénteken sajtótájékoztatón arra kérte Kövér László házelnököt, adjon engedélyt az ellenzéki pártoknak a parlament elektronikus szavazógépeinek és az azokat működtető rendszernek az átvizsgáltatására.