2018. június 19., kedd
Gyárfás

Extra

Hatvanhét forintból házasodott Harsányi Levente

Kevés szerencsésebb embert tudunk elképzelni Harsányi Leventénél: karrier, gyönyörű család és anyagi biztonság. Egyedül a házasság hiányzik, ugyanis egy évtizednyi együttélés után sem kötötte össze hivatalosan életét kedvesével és gyermekei anyjával, Ágival. Egy dolog azonban biztos: a világ talán legolcsóbb nem hivatalos esküvője a szerelmespár nevéhez fűződik.

Harsányi Levente A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

Sok rajongót foglalkoztat a kérdés, hogy vajon mikor kötik be Levente fejét. A 46 éves műsorvezető és kedvese, Ági tíz éve jóban-rosszban együtt vannak, szerelmüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kapcsolatukból két gyermek is született, a nyolcéves Nándi és a lassan hároméves Lilla. Azonban az esküvőre mindez idáig nem került sor.


– Amikor terveztük, mindig jöttek a gyerekek. Nem akartunk csak a papír miatt házasodni, vagy mert a feleségem teherbe esett. A gazdasági válság idején jött először szóba az esküvő, ezért inkább felhívtam Ágit  a „kedvezményes családi csomagunkban”, és megkértem a kezét. Így kvázi 64 forint plusz áfából házasodtunk össze -viccelt a műsorvezető. Persze néha napirenden van a hivatalos esküvő, amit egy nagyon szűk és intim ceremóniaként tudunk elképzelni, de hogy mikor, az jó kérdés – osztotta meg elképzeléseit Levi, majd azt is elárulta a Lokál Extrának, elképzelhető-e, hogy a közeljövőben terveznek harmadik gyereket a párjával.

– Nincs tervben, mivel hatalmas felelősség a két kicsi, hiszen mindig történik körülöttük valami. A minap én mentem Lilláért a bölcsődébe, akiről tudni kell, hogy imád beszélni és mindenről van véleménye. A két dadusa mesélte, hogy körülbelül négy percig nem hallották a hangját, és már rohantak is oda, mert azt hitték, hogy valami baj történt. Sokan azt gondolnák, hogy én is ilyen voltam, pedig középiskolás koromig még verset se mertem mondani. Szokták mondani, hogy egészen komoly „lenyomatom” a kislányom, amit remélem, hamarosan kinő és a gyönyörű anyukájára fog hasonlítani, mert egyetlen nőnek sem kívánom, hogy rám üssön – viccelődött.


Harsányi Levente Derby és Gasztroangyal fesztivál, divat (Fotó: Máté Krisztián)

A Dal című műsor harmadszor is igazán különleges élményt jelent Harsányi számára, mivel a műsor készítői idén azt a célt tűzték ki, hogy minden produkció valamiért bevésődjön a rajongók emlékezetébe, ami Pápai Joci Origo című dalával maradéktalanul sikerült is. A speciális koncepció Levi egyik legmeghatározóbb dalát és gyermekkori emlékét juttatta eszébe.

– Nekem személy szerint egy dal fekete vagy fehér, ez lehet ABBA vagy Snoop Dog, a lényeg, hogy érintsen meg és ha meghallom, jöjjön vissza egy emlék. Nekem ilyen Cserháti Zsuzsa Édes kisfiam című száma. Apukám, aki már nincs köztünk, rengeteget hallgatta ezt a számot. Sokszor hallottam beszűrődni a szobámba, mikor esténként hallgatta. Ezért tartom jó fórumnak A Dalt, mert a Duna televízió műsorában a feltörekvő tehetségek mellett a befutott arcoknak is jó lehetőség a műsor arra, hogy minőségi produkciókat készítsenek és juttassanak el a közönségükhöz, és rádióslágerekké váljanak.

Kabalapasi a nőknek

Levente mellől az utóbbi időben sorra vállalnak gyereket a kolléganők. A műsorvezető szerint ő a „kabalapasi”.

– Nálam a közös munka általában azzal jár, hogy a kolléganő teherbe esik – mesélte viccesen Levi. – Mádai Viviennel a Legendában dolgoztunk együtt, majd a műsor után szült egy gyereket. Utána Varga Edit jött, akivel a Játék határok nélkült vittük, ő is elment szülni a forgatások után. Három éve érkezett Tatár Csilla, akivel levezettük az első A Dalt, majd életet adott kisfiának. Szerintem ezek után a műsorkészítőknek el kellene gondolkodniuk, hogy milyen hatással vagyok a nőkre a közös munka során, persze természetesen csak kollegiális és lelki értelemben – viccelődött Levi.

Kapcsolódó Cikkek