EUR: 326,84 Ft
CHF: 281,30 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Házisárkány és félisten: Hujber szerint a világ

Egyszer egy az egy, Mező Misi pedig Palya Beával fog állni egy gyermekkel, és ott lesz mögöttük Totova, a föld anyja – mondta Hujber Feri a Mokkában. A színész mindig is szerette megdöbbenteni környezetét a sokszor érthetetlen, szürreális nyilatkozataival. Összegyűjtöttük az elmúlt évek legfurcsább, legmeghökkentőbb mondatait.
„Amiről eddig a világ beszélt, tévedés: Jézust nem feszítették meg a kereszten, véletlen volt, baleset volt” – mondta a Mokkában, majd kijelentette hogy valójában egy tízéves gyereket feszítettek keresztre.

„Bevallom, én azért szenvedek borzasztóan ebben a háromdimenziós világban, mert egyszerre vagyok nő, férfi, állat, isten, minden. Bennem nagyon sok nő van, akármennyire maszkulinnak nézek ki. Értem a női misztériumot is. Tudom, milyen érzés világra hozni egy gyereket, mert volt olyan életem, amiben szültem, és az a tapasztalat is bennem van.”


„Én kiválóan játszom negatív hőst, de nagyon jó apuka vagyok. Emellett nagyon jó vagyok az ágyban. Akkor most mi vagyok? Kefélőgép, strici, negatív hős, jó apuka – melyik címkét ragasztod rám éppen?”

„Óriási velem élni, mert olyan, mintha lenne egy házisárkányod. Olyan, akit sétáltatni is tudsz!”


„Persze tudom, hogy nagyon nehéz egy zseni- és messiástudatú emberrel élni, aki még félistennek is tartja magát. Én ezt ráadásul otthon kommunikálom is.”

„Voltam »odaát«. Tudom, hogy a pokolban voltam, és nem a mennyországban. Azt érzem, hogy most már nagyon jóban vagyok a halállal.”

Pachmann: Hujber azt mondta, szórakozik velünk

Pachmann Péternek minden az arcára volt írva, miközben Hujber interjút adott a Mokkában. A műsorvezető a FEM3-on mesélt arról, hogyan látta ő Hujber nyilatkozatait.

– Mi nem tudtunk arról, hogy mi fog történni. Amíg nem indult el az élő adás, addig csak a kávéját itta és a filmterveiről beszélt. Úgy beszélgetett velünk, mintha arról lenne szó, hogy ebben az évben nagyon sokat fog dolgozni. Amint elindult a kamera, mintha kifordult volna önmagából. Megkérdeztem, hogy szórakozik-e velünk, és miután azt mondta, hogy igen, megkértem, hogy fejezzük ezt be, mert nincs értelme.

Makai: Egy hétköznapi ember megvezethető

– Rengeteg kérdés merül fel, azonban lássuk be, hogy lépéselőnyben van a színész, hiszen tudja, hogy legyen az pszichológus vagy bármilyen szakember, nem mondhat ki tényszerű állításokat, mivel azt rágalmazásnak minősítheti – kezdte Makai Gábor pszichológus, miután megkértük, hogy nézze meg a mokkás interjút.

– De! Ha valóban mentális betegség következménye, amit látunk, akkor számára nem sértő, nem veszi rágalmazásnak sem a kritikát, sem azt, ha egy hétköznapi ember azt mondaná, hogy ez nem normális. Szóval hogy mindez játék vagy egy zavart elme eredménye? Nem tudom ebből eldönteni, azt viszont igen, hogy mindez nagyon egyszerűen és gyorsan pszichológiai, diagnosztikai tesztekkel tetten érhető. Egy hétköznapi ember megvezethető, azonban a pszichológus és az általunk alkalmazott projektív tesztek nem becsaphatók. És azt is hangsúlyozom, hogy a találgatásnak véget tudna vetni, ha megismernénk a rokonok, hozzátartozók véleményét, hiszen ők ismerik igazán a színészt, ők látják, hogy ez átverés-e, vagy valóban torzult és megváltozott a viselkedése a mindennapokban, az élet számos más területén is, a munkában, a kapcsolatokban, a párkapcsolatban és így tovább.

További cikkek Hujber Ferencről:

Kapcsolódó Cikkek

  • Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.