2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Igazi parti a Musical Ünnepen

Egy egészen különleges és rendhagyó partira várja a látogatókat a Budapest Kongresszusi Központ a Musical  Ünnepre. A Budapesti Showszínház szervezésében  megvalósuló családi program délután három és este hét órakor kerül bemutatásra a főváros legnagyobb színháztermében, ahol szenzációs műsorokkal szórakoztatják majd a közönséget.

Nem kevesebb, mint tizenhat musical sztár énekel az elmúlt húsz év legnagyobb musical slágereiből két felvonásban, zenekari és kórus kísérettel.


Részleteket adnak elő a Nyomorultak, Az Operaház fantomja, Vámpírok Bálja, Édes Anna, Valahol Európában, Rómeó  és Júlia című darabból is. Számtalan ismert és szeretett dal csendül fel ezen az ünnepi koncerten, többek  között Mahó Andrea, Miller Zoltán, Zöld Csaba, Egyházi Géza, Gere Orsolya, Bodnár Vivien  vagy Kósa Zsolt közreműködésével.

A teljes névsort a Budapesti Showszínház honlapján tekinthetjük meg.


A nap exkluzív vendége lesz Brad Vee  Johnson, amerikai énekes is, aki igazi broadway-i hangulatot varázsol a színpadra, különleges  hangja és egyénisége üde színfolt lesz ezen az ünnepi eseményen.

Természetesen Tóth Ádám a Showszínház  igazgatója és az esemény rendezője a látványra is komoly hangsúlyt fektet, elképzelésük  szerint a Kongresszusi Központ színpada ünnepi hangulatba öltözik, így tisztelegve nemzeti  ünnepünk előtt.

A Lokál olvasói kedvezményesen vásárolhatnak belépőjegyeket a lapban  megjelentetett kuponnal, amely nem csak egy jegyre érvényes, egyszerre akár az egész  család felhasználhatja a 20%-os kedvezményt. A szervezők bíznak abban, hogy sokan  választják a Musical Ünnepet családi programként erre a munkaszüneti napra, hiszen a hét  közepén ritkán adódik lehetőség színházba menni, s kellemes felüdülés lehet mindenkinek,  aki szereti a zenés színházat, s ezeket a jól ismert slágereket.

A Musical Ünnepre jegyeket is lehet nyerni az esemény Facebook oldalán, a szervezők is  javasolják a csatlakozást hivatalos oldalukhoz, de a  biztos az, ha megvásárolják jegyeiket a www.jegy.hu oldalon keresztül, vagy a nagyobb  jegyirodákban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.