EUR: 323,53 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Egyéb XXI.kerület

Itt látjuk is, hogy mitől jó, amit eszünk

Csepelen járva, a munka végeztével valahogy mindig a Korzó mellett, az Ezer Ízben kötünk ki, hiszen a Kossuth Lajos utcáról a Sétálón keresztül gyorsan átérünk a II. Rákóczi Ferenc úti látványcukrászathoz, ahová nem csak a látvány miatt érdemes betérni.

Az Ezer Íz a főváros első látványcukrászdája volt, amelyet egy házaspár működtet családi vállalkozásban. Ahogy belépünk, látjuk a nagy üvegalak mögött, hogyan készülnek a sütemények, amelyeket a kirakatban kínálnak a vendégnek.


– Fontosnak tartjuk, hogy az emberek láthassák, mit esznek. Itt helyben, mindenféle adalékanyag nélkül készítjük a sütijeinket. Házias receptjeink vannak, az ezekből készült édességet mindenki szívesen viszi haza. Igyekszünk a családok, kisgyerekesek igényeinek megfelelő kínálatot adni – látványban és minőségben egyaránt, szinte bárki számára elérhető áron – tudtuk meg Nagy Andrea üzletvezetőtől, aki nagyon sok időt tölt a vendégek között.

– Kíváncsiak vagyunk a törzsvendégeink véleményére is. Szívesen fogadjuk az észrevételeiket, és azokat meg is beszéljük a cukrászokkal. Lehetőség szerint azonnal változtatunk az arányokon, hogy még nagyobb gasztronómiai élményben lehessen részük az idejáróknak. Szerencsére nagyon hálás vendégeink vannak, érződik nálunk Csepel-sziget kisvárosias légköre, ahol az emberek ismerik egymást, és szívesen ülnek le beszélgetni egy finom sütemény mellett – mondta az üzletvezető. Nagy Andrea munkatársai odaadó munkáját sem mulasztotta el kiemelni.


– Nagyszerű kollégákkal dolgozunk, ez csapatunka, nélkülük nem lehetne ilyen családias a cukrászdánk. Igyekszünk nagyon rugalmasak lenni, ha például kapunk egy visszajelzést, hogy miért nem olyan a házi krémes kedden, mint vasárnap volt, annak nyomban utánajárunk, és orvosoljuk a problémát. A vendégekkel való kommunikációban hiszünk, és arra törekszünk, hogy ha egy férj történetesen szombat este szeretne a másnapi házassági évfordulójukra egy tökéletes tortát venni a feleségének, azt nálunk megtalálja.

Kapcsolódó Cikkek