2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XXI.kerület

Itt látjuk is, hogy mitől jó, amit eszünk

Csepelen járva, a munka végeztével valahogy mindig a Korzó mellett, az Ezer Ízben kötünk ki, hiszen a Kossuth Lajos utcáról a Sétálón keresztül gyorsan átérünk a II. Rákóczi Ferenc úti látványcukrászathoz, ahová nem csak a látvány miatt érdemes betérni.

Az Ezer Íz a főváros első látványcukrászdája volt, amelyet egy házaspár működtet családi vállalkozásban. Ahogy belépünk, látjuk a nagy üvegalak mögött, hogyan készülnek a sütemények, amelyeket a kirakatban kínálnak a vendégnek.


– Fontosnak tartjuk, hogy az emberek láthassák, mit esznek. Itt helyben, mindenféle adalékanyag nélkül készítjük a sütijeinket. Házias receptjeink vannak, az ezekből készült édességet mindenki szívesen viszi haza. Igyekszünk a családok, kisgyerekesek igényeinek megfelelő kínálatot adni – látványban és minőségben egyaránt, szinte bárki számára elérhető áron – tudtuk meg Nagy Andrea üzletvezetőtől, aki nagyon sok időt tölt a vendégek között.

– Kíváncsiak vagyunk a törzsvendégeink véleményére is. Szívesen fogadjuk az észrevételeiket, és azokat meg is beszéljük a cukrászokkal. Lehetőség szerint azonnal változtatunk az arányokon, hogy még nagyobb gasztronómiai élményben lehessen részük az idejáróknak. Szerencsére nagyon hálás vendégeink vannak, érződik nálunk Csepel-sziget kisvárosias légköre, ahol az emberek ismerik egymást, és szívesen ülnek le beszélgetni egy finom sütemény mellett – mondta az üzletvezető. Nagy Andrea munkatársai odaadó munkáját sem mulasztotta el kiemelni.


– Nagyszerű kollégákkal dolgozunk, ez csapatunka, nélkülük nem lehetne ilyen családias a cukrászdánk. Igyekszünk nagyon rugalmasak lenni, ha például kapunk egy visszajelzést, hogy miért nem olyan a házi krémes kedden, mint vasárnap volt, annak nyomban utánajárunk, és orvosoljuk a problémát. A vendégekkel való kommunikációban hiszünk, és arra törekszünk, hogy ha egy férj történetesen szombat este szeretne a másnapi házassági évfordulójukra egy tökéletes tortát venni a feleségének, azt nálunk megtalálja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.