EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Belföld

Simicskáék a Jobbik győzelmét várják

Végleg lehullt az álca a Jobbik–Simicska szimbiózisról: a nagybirtokos médiavállalkozó fia, aki a családi médiabiznisz zászlóshajójának számító Magyar Nemzet kiadójának társügyvezetője, letette a garast a Jobbik mellett.

– Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot – mondta a zsurpubi.hu-nak. És hogy miből következtetett a jelenleg alig 10-12 százalékos támogatottságú szélsőjobboldali párt győzelmére?


– A kormánypárt korántsem olyan erős és nincs olyan jó pozícióban, mint ahogyan azt próbálja magáról elhitetni… A következő választás győztese egészen más lesz – mondta zsurpubi.hu-nak az ifjú trónörökös.

Tegnapi számunkban már megírtuk: a Simicska-birodalomhoz tartozó Lánchíd Rádió főszerkesztője, Schlecht Csaba már vizionált Jobbik-győzelmet, most az is kibukott, hogy mi lehet a Simicska család véleménye.

– A Fidesz valódi küzdelme abban merül majd ki, hogy a mandátumok egyharmadát meg tudja-e szerezni. Vona Gábor az egyetlen komolyan vehető jelölt – tette hozzá Simicska Ádám. Úgy tűnik, a fiatal igazgató véleménye meglehetősen egybeesik apjáéval, bár hangsúlyozza: – Mindig megvolt az önálló véleményem és ezt otthon is elmondtam.

Kapcsolódó Cikkek

  • Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

    Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

    Bencsik Jánost, egy másik listaállító nácit jelöl a Jobbik a nőveréssel hencegő Szávay István helyére. Bencsik Gyöngyösi Márton beszéde után maga kezdett információ gyűjtésbe azokról az ‘izraeli ügynökökről” akik szerinte uralják Amerikát.

  • Tovább bohóckodnak az ellenzékiek

    Tovább bohóckodnak az ellenzékiek

    Durva helyesírási hibával írt papírlappal érkezett tegnap a mentelmi bizottság elé két MSZP-s képviselő: Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó, akiket a túlóratörvény szavazásának decemberi akadályozása miatt ítélt illetménymegvonásra a házelnök.