2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Új szex­bot­rány a Job­bik­ban: Kis­korú meg­ron­tá­sá­val vá­dol­nak egy kép­vi­se­lőt

Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő igen nagy bajba került – írja a Ripost. Kedden délelőtt ugyanis tanúk sora állította egy­be­hang­zóan a politikusról a Fővárosi Törvényszéken, hogy  egy fi­a­tal­korú Job­bi­kos­sal hölggyel foly­ta­tott bot­rá­nyos kap­cso­la­tot.

A botrányos eset­ről maga Vona Gábor is tu­dott, a párt­el­nök pedig min­dent meg­tett, hogy ne ke­rüljön nyil­vá­nos­ságra a nős férfi di­ák­lánnyal foly­ta­tott kap­cso­lata.


A Jobbik Magyarországért Mozgalom Dömötör Csabát perelte be, mert az államtitkár a Ripost cikkére hivatkozva a parlamentben azt merte mondani, hogy egy jobbikos képviselő egy fiatalkorú hölggyel folytatott intim viszonyt. Ami a jobb érzésű jobbikosokat is felháborította.

A párttagok hiába tiltakoztak, maga Vona Gábor lépett fel és kemény kézzel, radikális intézkedésekkel megpróbálta eltussolni a “keresztény-nemzeti” párt számára kényes esetet.

A szexbotrányt egészen a közelmúltig sikerült elhallgatni, pedig több tanú egybehangzó állítása szerint  a képviselő hosszú időn át intim viszonyt folytatott egy kiskorú Jobbik szimpatizáns lánnyal – írja a Ripost

Kapcsolódó Cikkek

 • Saci néni lett az év tanára

  Saci néni lett az év tanára

  Interjút adott a Lokálnak az a budapesti pedagógus, aki a minap egy anyaországi és két külhoni kollégájával együtt kapta meg az Év tanára 2018 címet. A díjazottak személyére pedagógusszervezetek és diákközösségek egyaránt tehettek javaslatot.

 • Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma jár le az a határidő, amit magának szabott a Jobbik elnöki pozíciójáért induló harcban alulmaradt Toroczkai László. Ásotthalom polgármestere arról dönt, hogy a párt tagja marad-e, vagy a mögötte állókkal más úton indul el.

 • Dübörög a lombikturizmus

  Dübörög a lombikturizmus

  Egyre több külföldi látogat hazánkba, hogy részt vegyen a magyarországi lombikprogramban. Beszámolóikból kiderül, hogy a hazai egészségügyet érő kritikák ellenére a magyarországi meddőségi kezelések, beültetések elvégzésének színvonala  kiemelkedő a közép-európai térségben.

 • Orbán: Mi vagyunk Európa jövője

  Orbán: Mi vagyunk Európa jövője

  “Az Európai Unió leggyorsabban fejlődő régióját Közép-Európa országai adják. 1990-ben még Európa volt a mi jövőnk, ma pedig mi vagyunk Európa jövője” – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Parlamentben, a negyedik Orbán-kormány minisztereinek eskütétele előtt.