EUR: 309,24 Ft
CHF: 288,50 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Belföld

Juhász azt hazudta, hogy nincs nála síp

Kedden délutánon elterjedt, hogy az Együtt elnöke – és nem mellesleg a bűnöző Portik Tamásnak dolgozó – Juhász Péter engedélyt kapott a bíróságtól, hogy kifütyülje a nemzeti ünnepet. A bíróság döntése azonban csak arra jogosítja fel a politikust, hogy “a gyülekezési jog gyakorlása keretében békés összejövetelt, felvonulást és tüntetést” tartson, amelyeken “a résztvevők a véleményüket szabadon kinyilváníthatják”.

A rendőrség a bíróság döntése miatt szerdán reggelre egyeztetést kezdeményezett Juhásszal a Teve utcában. Arról szerettek volna vele beszélni, hogy miként lehetne szétválasztani a két rendezvényt, de a politikus nem ment el a tárgyalásra.

Nos, a szerdai ünnepségen Juhász Péter azt hazudta a biztonsági embereknek, hogy nincs nála síp, ezert engedtek be a rendezvényre. Nem sokkal később hatalmas füttyszó vette kezdetét és szó szerint kifütyülték a nemzeti ünnepet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kézilabda-válogatottól érkezett a segítség

  A kézilabda-válogatottól érkezett a segítség

  Új műszerrel gazdagodott a Szent Borbála Kórház. A magyar férfikézilabda-válogatott egy 1,7 millió forint értékű légzéskönnyítőt adományozott a gyermekek intenzív részlegének, ami azért fontos, mert ezzel bizonyos esetekben kiváltható a gépi lélegeztetés.

 • Öt új áruházat nyit a Spar

  Öt új áruházat nyit a Spar

  Idén 23 milliárd forintot fordít magyarországi üzlethálózatának fejlesztésére a tavaly 25 éves évfordulóját ünneplő Spar Magyarország.

 • Közlekedést, ipari parkot és könyvtárat is fejlesztenek

  Közlekedést, ipari parkot és könyvtárat is fejlesztenek

  Modern, alacsony padlós autóbuszok járják hamarosan Tatabánya útjait – hangzott el a Városházán tartott sajtótájékoztatón. A Modern Városok Program keretében a kormány a tömegközlekedés fejlesztése mellett a könyvtár felújítását és az ipari park bővítését is támogatja – utóbbira több mint 2 milliárd forint jut.

 • Juhásznak mindenki a hátát mutatja

  Juhásznak mindenki a hátát mutatja

  Alaposan beégett Juhász Péter. Az alig mérhető támogatottsággal rendelkező Együtt elnöke az Indexnek arról beszélt, hogy pártja szívesen összefogna az LMP-vel, a Párbeszéddel, a Momentummal és akár a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal (MKKP) is, ám sorra kosarazták ki őt a pártocskák.