2018. február 20., kedd
Aladár, Álmos

Belföld

Juhász azt hazudta, hogy nincs nála síp

Kedden délutánon elterjedt, hogy az Együtt elnöke – és nem mellesleg a bűnöző Portik Tamásnak dolgozó – Juhász Péter engedélyt kapott a bíróságtól, hogy kifütyülje a nemzeti ünnepet. A bíróság döntése azonban csak arra jogosítja fel a politikust, hogy “a gyülekezési jog gyakorlása keretében békés összejövetelt, felvonulást és tüntetést” tartson, amelyeken “a résztvevők a véleményüket szabadon kinyilváníthatják”.

A rendőrség a bíróság döntése miatt szerdán reggelre egyeztetést kezdeményezett Juhásszal a Teve utcában. Arról szerettek volna vele beszélni, hogy miként lehetne szétválasztani a két rendezvényt, de a politikus nem ment el a tárgyalásra.


Nos, a szerdai ünnepségen Juhász Péter azt hazudta a biztonsági embereknek, hogy nincs nála síp, ezert engedtek be a rendezvényre. Nem sokkal később hatalmas füttyszó vette kezdetét és szó szerint kifütyülték a nemzeti ünnepet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Gulyás: Az ajánlások azt mutatják, hogy erős a kormánypártok támogatottsága

    Gulyás: Az ajánlások azt mutatják, hogy erős a kormánypártok támogatottsága

    A Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei által összegyűjtött ajánlások nagy száma azt mutatja, hogy nemcsak a közvélemény-kutatások szerint, hanem a valóságban is erős a kormánypártok támogatottsága – jelentette ki Gulyás Gergely, a főváros 3-as számú választókerületének kormánypárti képviselőjelöltje, amikor leadta a jelöltté váláshoz szükséges számú ajánlást, kedden Budapesten.

  • Törökország azt tervezi, hogy kasztrálja a pedofilokat

    Törökország azt tervezi, hogy kasztrálja a pedofilokat

    A török kormány azt tervezi, hogy néhány napon belül napirendjére veszi a pedofilok kémiai kasztrációjának tárgyalását – közölte Abdulhamit Gül török igazságügyi miniszter kedden Ankarában újságíróknak nyilatkozva, miután a közelmúltban óriási botrányt kavart, hogy egy fiatal férfi megerőszakolt egy hároméves kislányt, ráadásul egy esküvő közben.