2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Klapka unokatestvére: Gyuri vagyona a fele annak, amit állított

Teljes a megdöbbenés és a fejetlenség Klapka György családjában, hiszen az Aranyember végrendelete óriási port kavart. Klapka állítólag kitagadta az örökségből legidősebb fiát, akivel kapcsolatban azt is megkérdőjelezte, hogy valóban vérrokonságban állnak. Most azonban kiderült: a család Klapka akarata ellenére egyezkedik a vagyonról.

Klapka György /Fotó: Máté Krisztián

Klapka György családja is megdöbbenéssel fogadta a hírt, hogy az Aranyember milyen furcsa kikötéseket támasztott végakaratában. Kitagadott fiának bizonyítania kellene, hogy valóban az ő vére, csak akkor kaphatja meg örökségét.


Korábbi hírek szerint ugyanis az Aranyember nem volt teljesen biztos abban, hogy legidősebb gyermeke, ifj. Klapka György valóban az ő leszármazottja. Az örökösök szerda délután közel két órán át egyezkedtek a január elején elhunyt Aranyember végakarata ügyében, majd arra jutottak, hogy Klapka rendelkezése ellenére mégis megosztanák hagyatékukat a legidősebb testvérükkel. Az egyezkedés egyelőre békés úton zajlik, de akár hónapokig is eltarthat.

Répás Lajos, ifj. Klapka György unokatestvére a Lokálnak elárulta: szerinte jóval kisebb az örökség, mint amennyit az Aranyember életében állított. – Gyuri mindig szeretett nagyot mondani. Szerintem a kétmilliárd helyett inkább csak egymilliárd forintos a vagyon, amit szét kell osztani – mondta Répás, aki édestestvéreként szereti a fiatal Klapkát, hiszen édesanyja, Manyika nevelte fel őt is, miután az Aranyember felesége, Koltai Mari belehalt a szülésbe. – Anyám mélységesen megdöbbent a végakarat hallatán. Ő is, ahogy az egész család, csak akkor tud megnyugodni, ha végre rendeződik ez az örökösi vita – mondta. Ifjabb Klapka György több mint tíz éve nem állt szóba az apjával, csupán lányai látogatták nagyapjukat.


Répás Lajos nemrégiben állt bíróság elé, a vád szerint szexmunkára közvetített lányokat, ám jogerős ítélet még nem született az ügyben

Répás Lajos nemrégiben állt bíróság elé, a vád szerint szexmunkára közvetített lányokat, ám jogerős ítélet még nem született az ügyben

– Évekkel ezelőtt egy interjúban azt nyilatkozta, csak négy gyermeke van, amikor pedig számon kértem emiatt, azt mondta, ne haragudjak, engem kifelejtett. Meg sem lepődtem, hogy a halála után kiderült, nem is tartott a fiának – mondta a Ripostnak a férfi.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

    Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

    A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

  • Tetoválással nehezebb munkát találni?

    Tetoválással nehezebb munkát találni?

    Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.