EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,39 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Molesztálásáról vallott Carrie Fisher

Carrie Fisher /Fotó: Profimedia,

Megdöbbentő titkokat árult el a decemberben elhunyt Carrie Fisher legutolsó könyvében, A hercegnő naplójában. A Csillagok háborúja Leia hercegnője őszintén vallott arról, hogy szexuális kapcsolata volt az akkor házas Harrison Forddal, akivel egy „elfajult” stábbuli után melegedtek össze.

Az utóbbi hetekben már bejárta a bulvársajtót, hogy a múlt év decemberében szívrohamban elhunyt Carrie Fisher és Harrison Ford viszonyt folytattak. Fisher most megjelent emlékiratában azonban arra is fény derült, hogy az eset a Csillagok háborúja első forgatási hetén történt 1976-ban, amikor a stáb George Lucas szülinapját ünnepelte. A színésznő több stábtag biztatására rengeteg alkoholt ivott, miközben a megvadult férfiak egyre erőszakosabban viselkedtek vele.


„Fogalmam sem volt, mit akarnak a lármás, ittas britek tenni velem, azt kell hinnem, hogy nem sok mindent, de ahhoz képest, hogy semmit, elég nagy zajt csaptak közben. És Harrison hirtelen nagyon látványosan meg akart menteni attól… ”

„…Volt az egészben némi veszély is. Nem nagy V-vel, de nyilvánvaló, hogy némi vadulás jellemezte a napot, a helyszínt, a világot. Ami egy tettetett színpadi huzakodásként kezdődött, némiképpen elfajult és már egy nő… mi is a megfelelő szó erre… szüzességéért folyt” – olvasható a színésznő könyvében.


Az eset után a két színész együtt töltötte az éjszakát, a következő három hónapban pedig viszonyuk volt, majd a forgatás végeztével Ford visszatért a feleségéhez Amerikába.

Egy igazi színészlegenda távozott közülünk:

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.