EUR: 322,54 Ft
CHF: 281,98 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Külföld

Segélyszervezeti vezető: nincs ok Európába hozni a menekülőket

Semmi ok arra, hogy a szíriai háború elől menekülők kontinensünkre jöjjenek, mert innen nem fognak visszamenni – hangoztatta az Aid to the Church in Need (ACN) nevű nemzetközi szervezet párizsi központjának igazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Marc Fromager szerint Szíria szomszédjaiban, így Törökországban és Libanonban “nincsen biztonsági probléma”, így az otthonukat elhagyók ott várhatnák ki a háború végét.


A szakember – akinek keresztényüldözéssel foglalkozó könyvét az este mutatják be Budapesten – azt hangsúlyozta: Szíriában az elsődleges cél nem a hivatalban lévő elnök megbuktatása, hanem a fegyveres küzdelmek leállítása, ehhez pedig az vezethet el, ha elapasztják a nyolcvan országból verbuvált állománnyal működő lázadók anyagi forrásait.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Tök jó

    A nap képe: Tök jó

    Egy 415 és egy 505 kilogrammos, hatalmas takarmánytököt vizsgál kikerekedett szemekkel egy fiatal fiú a moldovai főváros, Chisinau alapításának 582.

  • IPad helyett egy agyagdarabot vett

    IPad helyett egy agyagdarabot vett

    Nem kötött túl jó üzletet egy Kanadában élő férfi, aki 216 ezer forintnak megfelelő összeget költött egy iPad-re, ám csúnyán átverték.