2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Hajdú Péter új párja: Már nem kell bujkálnunk

A Fonogram-gálán jelent meg először a nyilvánosság előtt Hajdú Péter új barátnőjével, Eszterrel, aki egy óvatlan pillanatban többet mutatott meg magából, mint szeretett volna. A fiatal lány a Lokálnak elárulta, nem zavarja, hogy Sarka Katához hasonlítják, valamint beszélt arról is, hogy hosszú távra tervezik közös jövőjüket a műsorvezetővel. Eszter magas, gyönyörű és szexi, talán már túlságosan is…

Hajdú Péter és Eszter /Fotó: Lokál

Eszter a gálán egy gyönyörű Sármán Nóra-felsőben mutatta meg gyönyörű alakját. A választás nagyon bátornak bizonyult, mert a közös pózolás során egy egy óvatlan pillanatban azonban félrecsúszott a hímzés, és a vakuk kereszttüzében véletlenül hatalmasat villantott.


 

Úgy tűnik, végleg túltette magát szakításán Hajdú Péter, a Fonogram-gálán ugyanis boldogan ölelte magához új barátnőjét, a 28 éves Esztert.
– Eszter szépsége, intellektusa és humora vett le a lábamról. A szakítást követő három-négy hónapban egyáltalán nem voltam alkalmas semmilyen kapcsolatra, csak több mint fél év után. Ahogy jött vissza az erőm, egyre inkább éreztem, hogy már kész vagyok egy új szerelemre és sikerült elengedni a múltat – mondta a Lokálnak Hajdú, akitől azt is megkérdeztük, hogy tervezik-e az összeköltözést a fiatal lánnyal.
– Ki tudja, mit hoz a jövő? Legyen úgy, ahogy meg van írva, de őszintén szólva el tudom képzelni – mondta mosolyogva Hajdú.

Az elmúlt hónapokban rengeteget cikkeztek Hajdú Péter és Sarka Kata válásáról, a pár azonban egyszer sem nyilatkozott arról, pontosan miért döntöttek a szakítás mellett. De abban mindig egyetértettek, hogy az a legfontosabb számukra, hogy két gyermekük boldog legyen és a lehető legkevesebbet érzékeljen a magánéleti válságból.
Péter és Eszter tavaly év végén került közel egymáshoz, és mindössze két hónapja vannak együtt.
– Eddig nem mozdultunk ki sehová, de örülök, hogy nem kell tovább bujkálni, el tudunk menni vacsorázni, moziba. Persze még most is egy friss kapcsolatról beszélünk, de örülök, hogy ez komoly, és hogy egymással tervezzük a jövőt – mondta a Lokálnak Eszter, aki azt is elárulta, hogy Mr. Frizbi mivel tudta levenni a lábáról.
– Nem kétséges, hogy magabiztos, szeretem az ilyen típusú férfiakat. Azt gondolom, hogy lovagias is és jól bánik a nőkkel, nagyon odaadó és figyelmes, ezek a tulajdonságok számomra a legfontosabbak. Az apró figyelmességekkel tudott levenni a lábamról, szülinapomra is kaptam tőle egy gyönyörű rózsacsokrot – tette hozzá Eszter, aki nem foglalkozik azzal, hogy folyton Sarka Katához hasonlítják.


– Nem foglalkozom ezzel, nyilván fogok még kapni hideget, meleget. Nem esik rosszul, hogy hozzá hasonlítanak, hiszen tényleg mind a ketten magasak, barnák vagyunk – mondta a fiatal lány, aki egyébként operatív menedzserként dolgozik együtt a 2011-es Miss World szépségverseny nyertesével, Szunai Lindával. Érdekes, hogy Sarka Kata szerint ő volt az a szépség, aki egyáltalán nem érdemelte meg a koronát.

– Szoros a kapcsolatunk Lindával. Nemcsak a munka köt össze minket, de a privát életben is sokat vagyunk együtt – mondta Eszter, aki őszintén felelt arra a kérdésre is, vajon felkészült-e rá, hogy Hajdú Péter barátnője legyen. Hiszen így talán túlzottan is a figyelem középpontjába kerül.
– Ebben még nem vagyok biztos, de menet közben majd kiderül… – válaszolta.

Véletlenül villantott egy hatalmasat
A gála közben Sarka Kata is megosztott magáról egy fotót, amelyen elképesztően szexi volt, és hasonló csipkecsodát viselt, mint Eszter…

Sarka Kata /Fotó: Facebook

Életműdíjat kapott fenyő Miklós

A Fonogram műsorvezetője Pásztor Anna és Abaházi Csaba volt. Az énekesnő gyakrabban vezethetne élő műsort, hiszen igazi profihoz méltón vezényelte le az eseményt. A díjazottak között megtaláljuk Palya Beát is, akiről alig akartuk elhinni, hogy mindössze négy hete adott életet második gyermekének. Az életműdíjat Fenyő Miklós kapta, aki bár napokon belül hetvenéves lesz, de valahogy örökké kortalan marad. Fonogram-díjat kapott még többek között Rúzsa Magdolna, a Hősök, Farkasházi Réka és a Tintanyúl is.

Innen indult minden:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.