EUR: 325,80 Ft
CHF: 282,39 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Belföld

Terry Black bilit borítana Vona ügyében

Helyreigazítás

“Az internetes portálunkon 2017. március 20-án “Terry Black bilit borítana Vona ügyében” címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük, hogy Vona Gábor nem indított peres eljárást Terry Black ellen a TV Tények című műsorában 2016. november 10-én készített riport miatt.


A valóság ezzel szemben az, hogy a Terry Black néven ismert Rácz Károly Mihály ellen Vona Gábor a Budapest Környéki Törvényszéken terjesztett elő keresetet, amely bíróságon az eljárás jelenleg is zajlik, arra Rácz Károly Mihály szabályszerű idézést kapott, és ezen eljárásról a Lokálnak is tudomása van.”

Hétfőn kezdődött a tárgyalás Vona Gábor ügyében, amiben azért perli a TV2-őt, mert a kereskedelmi csatorna megszólaltatta Terry Blacket, aki azt nyilatkozta: Vona vallja be tit­kos kap­cso­la­tait.

Az ügy érdekessége, hogy a transzvesztita előadóművész nem kapott idézést a bíróságra – írja a Ripost.

A lap arra volt kíváncsi, hogy mit mond majd Terry Black a Vona Gábor által indított perben, ezért felhívták a tárgyalás előtt, ekkor derült ki a furcsaság.

„Vona engem egyáltalán nem jelentett fel. Pedig nagyon várok rá, mert akkor fog csak igazán kiborulni a bili” – mondta a Ripostnak  Terry Black néven közismert Rácz Károly.

Mint arról beszámoltunk Terry Black a TV2 Tények Extra című műsorának adott interjújában utalt rá, hogy a Jobbik elnökének meleg kapcsolatai is lehettek.

Nem sokkal később az előadóművész azt mondta, igazságérzete nem engedi, hogy tovább tűrje Vona hallgatását.

Kapcsolódó Cikkek