EUR: 317,75 Ft
CHF: 279,89 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Törőcsik Mari ismét kórházba került

Törőcsik Marit újra kórházba kellett szállítani szokásos infúziókúrájára. A nemzet színésze mindenkit megnyugtatott, nincs komoly gond, csupán szüksége van egy kis nyugalomra.

/Fotó: MTVA –  Zih Zsolt

Erősítő vitaminkúrán van Törőcsik Mari. A nemzet színésze a szombathelyi Markusovszky kórházban fekszik, ahol a Bors információi szerint már lassan egy hete ápolják. A Kossuth-díjas színésznőről korábban is tudott volt, hogy rendszeres erősítő infúziókúrára szorul, most mégis akkor kellett kórházba vonulnia, amikor nagyon rosszul érintette a kezelés időpontja. Törőcsik Mari ugyanis így nem tudott részt venni kolléganője és régi barátnője, Berek Kati temetésén.


– Nem panaszkodom az egészségi állapotomról, mert félek, megint az terjed el, hogy haldoklom. Inkább azt mondom, hogy jól vagyok, köszönöm, csak a szokásos infúziókat adják be, hogy megerősödjek. Pár havonta át kell esnem ezen, és sajnos ez az időpont most éppen Berek Kati temetésére esett – mondta a napilapnak Törőcsik Mari, aki megígérte, amint jobban lesz, tiszteletét teszi egykori barátnője sírjánál. Korábban a Lokálnak rekedt és megtört hangon vallotta be a színésznő, hogy igen nehezére esik lélekben elengedni néhai művésztársait, így Berek Katit is, hiszen velük együtt az ő múltja is elmegy.

– Nincs jobb szó rá, csak az, nagyon fáj, hogy elment. Vele együtt elmentek már a barátaim, majdnem mind. Nekem is szembe kell nézni azzal, hogy leéltem az életem nagyobbik részét. Nagyon régen beszéltünk, és talán már meg sem ismert volna. Nem akarom színésznősen elzokogni, de őszintén kikészültem. Mindenki, aki elmegy a múltamból, nagyon megvisel, mert velük együtt a múltam egy része megy el. Elvesztettem őket… – mondta a nemzet színésze.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek