EUR: 310,30 Ft
CHF: 268,39 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Belföld

Tuzson szerint Simicska diktál a Jobbiknak

„Új gazdája van” a Jobbiknak, aki földesúr és médiavállalkozó – magyarázta az ellenzéki párt megváltozott politikáját Tuzson Bence államtitkár, aki Simicska Lajosra utalhatott, akinek nagybirtokosként nem kedvez a kormány kis- és középvállalkozásokat támogató földpolitikája.

Azt már lapunk is megírta: egyre több szál köti az Orbán Viktort a „G-nap” óta vadul támadó Simicskát a Jobbikhoz: tavaly kétszer találkozott Vona Gábor pártelnökkel, ráadásul egy nemrégiben kötött együttműködési megállapodás nyomán lapja, a Magyar Nemzet rendszeres megbízásokkal látja el a pártnak dolgozó Iránytű Intézetet, így tehát anyagilag támogatja.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint a Jobbik a saját szavazóit is elárulja, amikor nem az ő érdekeiket képviseli. Hozzátette: amikor pártpénzekről van szó, mindig kiderül, hogy a Jobbik politikusai rokonokat és ismerősöket támogatnak különböző tanulmányok megrendelésével.

Kapcsolódó Cikkek

 • A “Soros-tervnek” része a határzár lebontása

  A “Soros-tervnek” része a határzár lebontása

  Soros György tervének része a határzár lebontása, a kormány azonban kitart a határzár mellett, és arra kéri az embereket, mondják el véleményüket erről a nemzeti konzultációban – mondta a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

 • A magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő

  A magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő

  A magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő, naponta átlagosan 1,8 órát töltenek ezeken az internetes felületeken – derül ki a Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatásából, amely a közösségi média és online tartalomfogyasztási szokásokat vizsgálta a fiatalabb, Y és Z generáció, a 16-37 évesek körében.

 • Újabb Tesco-sztrájkok jöhetnek

  Újabb Tesco-sztrájkok jöhetnek

  Kitűzték az újabb lehetséges sztrájkidőpontokat a Tescónál októberre és novemberre, mivel a multicég a hétfői határidőig nem bocsátotta a szakszervezetek rendelkezésére a valós állapotot tükröző bolti létszámadatokat; a következő országos sztrájk becslések szerint kétmilliárd forintnál nagyobb veszteséget is okozhat majd a cégnek – írta a Magyar Idők.