2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

Tuzson szerint Simicska diktál a Jobbiknak

„Új gazdája van” a Jobbiknak, aki földesúr és médiavállalkozó – magyarázta az ellenzéki párt megváltozott politikáját Tuzson Bence államtitkár, aki Simicska Lajosra utalhatott, akinek nagybirtokosként nem kedvez a kormány kis- és középvállalkozásokat támogató földpolitikája.

Azt már lapunk is megírta: egyre több szál köti az Orbán Viktort a „G-nap” óta vadul támadó Simicskát a Jobbikhoz: tavaly kétszer találkozott Vona Gábor pártelnökkel, ráadásul egy nemrégiben kötött együttműködési megállapodás nyomán lapja, a Magyar Nemzet rendszeres megbízásokkal látja el a pártnak dolgozó Iránytű Intézetet, így tehát anyagilag támogatja.


A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint a Jobbik a saját szavazóit is elárulja, amikor nem az ő érdekeiket képviseli. Hozzátette: amikor pártpénzekről van szó, mindig kiderül, hogy a Jobbik politikusai rokonokat és ismerősöket támogatnak különböző tanulmányok megrendelésével.

Kapcsolódó Cikkek

  • 2020 közepére készülhet el az M76-os első két szakasza

    2020 közepére készülhet el az M76-os első két szakasza

    A tervek szerint 2020 közepére elkészül az M76-os gyorsforgalmi út Zalaegerszeg határában és Balatonszentgyörgy térségében már épülő első két szakasza – közölte az útépítésért felelős miniszteri biztos pénteken, Zalaegerszegen.

  • Felgyújtottak egy házat Dejtáron

    Felgyújtottak egy házat Dejtáron

    Elfogtak egy fiatalkorút, aki társával a gyanú szerint rágyújtotta a házat egy nőre és három gyerekre tavaly Dejtáron. A17 éves fiú ellen emberölés kísérlete miatt indítottak nyomozást, társát már a bűncselekmény elkövetése után letartóztatták – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.